lelie

Lelie: instant happiness!

De lelie geeft niet alleen kleur aan je interieur, deze bloemen doen zoveel meer. Ze maken van je huis een echt thuis. Het zien van mooie bloemen in het algemeen, geven je een vrolijk en gelukkig gevoel iedere keer dat je erlangs loopt. Een gevoel van instant happiness!

Van zachte pasteltinten tot levendige kleuren

Van zachte pastelkleuren tot sprekende tinten, lelies zijn er in eindeloos veel kleuren. Welke je ook kiest, je interieur komt tot leven met een boeket lelies als stralend middelpunt. Eén voor één gaan de bloemknoppen open. Steeds meer kleur in je interieur!

Laat je verassen door de vorm en het dessin

Hoe fijn is het om bloemen te zien als je thuiskomt, als je wakker wordt, als je een kamer binnenloopt… Lelies zijn krachtige bloemen die meteen in het oog springen. Vooral de lelies in felle, sprekende kleuren geven je nieuwe energie; daar word je toch vrolijk van?! Kijk je iets langer naar een leliebloem – laat je verrassen door de vorm en het dessin – dan ervaar je de rustgevende werking van bloemen.

Styling van de lelie

Het genieten begint bij het uitzoeken van een bos lelies, want de keuze is enorm. Zet je boeket thuis in een mooie vaas, wat best een opvallend exemplaar mag zijn. Dat past bij de krachtige bloemvorm van lelies. Laat de stelen mooi lang of snijd ze eens heel kort. Dan komt de krachtige bloemvorm extra goed tot zijn recht. Lekker bezig zijn met bloemen, daar word je blij van! Kijk voor inspirerende bloemstyling- en interieurideeën op www.ilsysays.com.

Leuke feitjes

Lelies zijn sterke bloemen waar je lang plezier van hebt. Voeg snijbloemenvoedsel toe aan het vaaswater, dan gaan de bloemknoppen goed open. Ook het blad blijft dan lang mooi groen. Meer weten over de verzorging van de lelie? Lees dan dit artikel even terug. Met lelies voed je je interieur met symboliek. De lelie staat symbool voor vrouwelijkheid en liefde. Witte lelies staan voor zuiverheid. Het is maar net wat jij op dat moment nodig hebt.

lelie-2
lelie-3
lelie-4
lelie-5
lelie-6
lelie-7
lelie-8
lelie-9
Images: IBulb