keukenhof

Keukenhof en sterrenrestaurant Bolenius komen met gastronomisch arrangement

Op initiatief van ticketplatform Tiqets, start Keukenhof dit voorjaar een exclusieve samenwerking met sterrenrestaurant Bolenius. Bezoekers van Keukenhof krijgen de kans de dag af te sluiten met een speciaal voor Keukenhof samengesteld zesgangendiner in sterrenrestaurant Bolenius.

Exclusief zesgangen Keukenhofdiner

Als grondlegger van Dutch-Cuisine ging chefkok Luc Kusters van restaurant Bolenius graag de uitdaging aan. Het ontwerpen van een menu geïnspireerd op Keukenhof, gebruik makend van duurzame en pure Nederlandse ingrediënten. Zo kwam een samenwerking tot stand waarbij bezoekers van Keukenhof een bijzondere beleving voorgeschoteld krijgen. Overdag genieten van de uitbundige bloei in de vele inspiratietuinen. ‘s Avonds in restaurant Bolenius in Amsterdam genieten van een gastronomisch en exclusief zesgangen Keukenhofdiner.

Promotie van de Nederlandse keuken

“We kunnen niet wachten om in het voorjaar weer bezoekers te verwelkomen en we zijn altijd op zoek naar mooie samenwerkingen”, zegt Tom Scheuder, Commercieel Manager Keukenhof. “Met deze unieke beleving ons park aan het publiek presenteren is natuurlijk extra bijzonder. Op deze manier hopen we nog meer mensen te inspireren om de prachtige bloemen en Nederlandse eetcultuur te ontdekken.”

“Ik kijk uit naar deze unieke samenwerking met Tiqets en Keukenhof. Het is een geweldige kans om de Nederlandse keuken te promoten, iets waar ik mij al jaren voor inzet. We zijn ook het eerste en enige restaurant in en rond Amsterdam met zowel een Michelinster als een groene Michelinster. We zijn klaar om de uitdaging aan te gaan om een ​​menu te creëren dat is geïnspireerd op ’s werelds mooiste tulpentuin!” zegt SVH-Meesterkok Luc Kusters, patron-cuisinier restaurant Bolenius.

De beroemdste tulpentuin van Nederland en een spannend diner

“Eten is een groot deel van hoe mensen cultuur ervaren. Wij zijn erop gericht om mensen de best mogelijke ervaring te geven in en rond musea en attracties. We zijn verheugd deze unieke kans te bieden om een ​​bezoek aan de beroemdste tulpentuin van Nederland te combineren met een spannend diner geïnspireerd op de klassieke Nederlandse bloemen en Nederlandse ingrediënten”, zegt Tiqets oprichter & president Luuc Elzinga.

Waar en wanneer?

Het exclusieve arrangement is alleen beschikbaar op donderdagen vanaf 21 april t/m 19 mei en er is een beperkt aantal plaatsen. Restaurant Bolenius ligt op 30 km afstand van Keukenhof, aan de goed bereikbare Zuidas van Amsterdam. Het arrangement is vanaf nu exclusief via de website van Tigets te boeken.  Voor meer informatie en om te reserveren klik hier.

bolenius-2
bolenius-3
bolenius-4