Hotel-restaurant De Wolfsberg

Hotel-restaurant De Wolfsberg: viersterrenluxe genieten in Nederland

Een koel drankje in je hand, het geweldige groene uitzicht aan je voeten en het gevoel zeeën van tijd te hebben om te genieten. Zo willen ze bij hotel-restaurant De Wolfsberg graag dat je je na hun persoonlijke ontvangst voelt. Je bent hier even helemaal weg en toch ontzettend thuis.

Met zeventien recent gerenoveerde kamers is De Wolfsberg een kleinschalig hotel middenin de bosrijke heuvels rondom Nijmegen, mét viersterrenluxe en meer dan genoeg te doen in de omgeving om je dagenlang te vermaken. Het pand dateert uit 1860 en heeft een prachtig uitzicht op het dorp in het dal en de bossen.

Overdag kies je een van de vele fiets-, wandel- en mountainbikeroutes in de bosrijke omgeving, schuif je aan bij een wijnproeverij bij Groesbeekse wijnboeren, verken je de prachtige Ooijpolder, ga je shoppen in oude stad Nijmegen of kom je tot rust op ons heerlijke terras. In de avond dineer je uitgebreid in ons restaurant met dat waanzinnige uitzicht over het groene dal. Een ideale afsluiting van de dag: lekker tafelen op een van de mooiste plekjes van Nederland.

Ontdek Berg en Dal, de groene achtertuin van Nijmegen

En waarom adviseren wij jullie voor deze ontdekkingstocht juist hotel-restaurant De Wolfsberg?

  • Omdat het een geschikte bestemming is voor iedereen;
    Jong of oud, rustzoeker of actieveling, natuurliefhebber, cultuurzoeker of fijnproever: je vindt hier alles om jouw vakantie naar wens in te richten.
  • Omdat het middenin de mooiste natuurgebieden van ons land ligt;
    Met het Groesbeekse Bos om de hoek, het diepgroene Reichswald en de prachtige Ooijpolder met haar galloway runderen en konikspaarden op fietsafstand, de Hatertse en Overasseltse vennen dichtbij en de Mookerplas binnen handbereik, kun je je als natuurliefhebber bijna geen betere bestemming wensen. Door de heuvelachtige omgeving heb je ook nog eens prachtige vergezichten.
  • Omdat de oude stad Nijmegen dichtbij ligt;
    Op slechts 10 minuten afstand ligt Nijmegen met talloze winkels, gezellige horeca, stadsstrand aan de Waal, historische gebouwen en interessante musea.
  • Omdat hotel-restaurant De Wolfsberg een oase van rust én activiteit te bieden heeft;
    Rust en ruimte heerst rondom hotel De Wolfsberg. Saai? Zet een stap in het bos en je staat bij een mountainbikeparcours dat tot beste van Nederland is uitgeroepen. Beroemde wandelroutes als de N70 lopen hier over de bospaden en de Zevenheuvelenweg is het perfecte terrein voor wielrenners. Op zoek naar iets anders? Huur een sloep en ga varen op de Maas of stap in een zweefvliegtuigje.
  • And last but defenately not least het hotel ligt in DE wijnstreek van Nederland;
    Berg en Dal mag zich de wijnstreek van Nederland noemen. Bij zes wijnboeren kun je op hun terras in de wijngaard aanschuiven voor een proeverij van hun beste wijnen. Je hoeft helemaal niet naar Frankrijk of Italië voor een goed glas tussen de druivenstruiken. Daarna proef je verder bij De Wolfsberg. Want wat hebben we dit gemist: uit eten en urenlang borrelen op het terras. De Wolfsberg staat er al 160 jaar om bekend.

Benieuwd naar wat voor moois het Rijk van Nijmegen nog meer te bieden heeft? Of wil je gewoon direct een verblijf boeken? Bekijk dan de website van hotel-restaurant De Wolfsberg.

Hotel-restaurant De Wolfsberg
Hotel-restaurant De Wolfsberg
Hotel-restaurant De Wolfsberg
Hotel-restaurant De Wolfsberg
Hotel-restaurant De Wolfsberg
Hotel-restaurant De Wolfsberg
Meer travel artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS travelrubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!