productief

Het geheim van productief ondernemen

Kun jij in deze uitdagende tijd wel wat inspiratie gebruiken als het gaat om het starten van je eigen bedrijf? Of ben je al zelfstandig ondernemer en wil je gewoon het beste uit jezelf en je bedrijf halen, gedurende deze vreemde periode? Dan zijn deze inspirational posters echt iets voor jou. Ze zijn ontwikkeld door start-up Funders and Founders uit San Francisco. De twee eigenaren – Anna Vital en Mark Vital – creëren infographics die iedereen moet inspireren om zo productief mogelijk te worden en er alles eruit te halen wat erin zit.

Dagelijkse activiteiten zo effectief mogelijk uitvoeren

De verzameling van ‘How-To’ posters laat in een aantal eenvoudige stappen zien hoe je diverse dagelijkse activiteiten zo effectief mogelijk uit kunt voeren. “We geven visuele tips aan ondernemers en starters door infographics”, zeggen de initiatiefneemsters. “Onze missie is om iedereen te inspirerenom een start-up te beginnen: van ingenieurs tot moeders. Wat een creatieve manier om (startende) onderneemsters te inspireren zo productief mogelijk te zijn, zeker de moeite waard om deze website even te bekijken vinden wij!

FundersandFounders3 FundersandFounders2 FundersandFounders1 FundersandFounders5 FundersandFounders4 FundersandFounders6

 

Image: Pixabay
Meer carrière-artikelen lezen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS carrièrerubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!