guess zomertassen

GUESS lanceert luxe collectie zomertassen

GUESS is een merk dat je waarschijnlijk nog niet eerder bent tegengekomen op Lifestyle NWS. En dat kan heel goed kloppen; wij vonden de collecties tot nu toe gewoonweg niet zo interessant voor ons sophisticated business ladies. Tot nu toe, want toen wij de nieuwste collectie zomertassen van het merk onder ogen kregen, waren wij direct verkocht. Wat een geweldig stijlvolle luxe collectie is dit geworden. Uiteraard hebben wij de pareltjes er voor jullie tussenuit gehaald en ze in dit artikel voor jullie op een rij gezet.

Luxe on-trend tassen

Wat GUESS zelf over deze bijzondere capsule collectie te zeggen heeft: “Val deze zomer op met de nieuwe GUESS Croco tassen. Deze luxe on-trend tassen geven je een nieuwe levendige kijk op de moderne wereld. Deze serie accessoires is ontworpen met oog voor detail en een palet van verfrissende zomerse tinten. De nieuwe gedurfde hardware met logo, geeft de luxueuze GUESS-tassen een nieuwe twist en maken van deze exclusieve capsule collectie een onweerstaanbare eyecatcher.”

Crossbody en een verfijnd kleurenpalet

De stijlvolle faux croco-print in iedere zomerse tint die je je kunt bedenken, is natuurlijk een van de eerste dingen die opvalt bij deze collectie zomertassen. De nieuwe crossbody tassen bevatten details als luxe studs van metaal en zijn beschikbaar in een verfijnd kleurpalet. Van opvallend goud tot stijlvol aqua en vrolijk geel, deze collectie bevat voor iedere stijlvolle dame wat wils. Als finishing touch zijn de super vrouwelijke, moderne crossbody tassen verrijkt met een nieuw metalen G-profiel voor een iconische look, die de tassen een extra luxueuze uitstraling geven. Kortom: wat ons betreft een perfecte accessoire om je zomerlook mee af te stylen dit seizoen. Well done GUESS, ga zo door!

guess zomertassen-12
guess zomertassen-11
guess zomertassen-9
guess zomertassen-2
guess zomertassen-3
guess zomertassen-5
guess zomertassen-6
guess zomertassen-4
guess zomertassen-7-1
guess zomertassen-8
guess zomertassen-10

Nieuwsgierig naar de prijzen en beschikbaarheid van de tassen? De volledige GUESS Croco zomertassen collectie is te bekijken en te bestellen via de website van Guess.