trampoline

Een trampoline in de tuin, waar kies je voor?

De ontwikkelingen op het gebied van trampolines hebben de afgelopen jaren niet stilgestaan. Gelukkig voor ons volwassenen, is een trampoline al lang niet meer alleen bedoeld voor kinderen, het is inmiddels zelfs een gerenommeerd fitness object. De perfecte reden om zo’n geweldig ding in je tuin te laten installeren, zodat iedereen ervan kan genieten. Wij hebben alvast een aantal interessante merken op dit gebied voor je op een rij gezet.

Magic Circle Pro Trampolines

Wanneer je geen ervaring hebt met trampolines, maar je er wel graag een zou willen toevoegen aan je tuin ter recreatie, dan zijn de Magic Circle Pro trampolines een hele fijne instapoptie. Het systeem is sterk en betrouwbaar, makkelijk te installeren en een speeltoestel waar je jarenlang plezier van gaat hebben. Alle onderdelen van de Magic Circle Pro Trampoline zijn geborgd door middel van ‘Spring-Buttons’, waardoor het frame tijdens het springen goed en stevig in elkaar blijft. 

Het frame is daarnaast voorzien van een poedercoating om de levensduur van het staal te verlengen. Bijkomend voordeel hiervan: deze poedercoating geeft een stijlvolle luxe uitstraling. En vind je de trampoline boven de grond te opzichtig? Dan zijn de Magic Circle Pro’s eenvoudig om te bouwen tot een trampoline in de grond. Haal het middenstuk weg en je kunt hem ingraven.

Berg Trampolines

Weet jij precies wat je wil, en stel je toch iets meer eisen aan de trampoline, dan is een Berg trampoline wellicht iets voor jou. Berg Trampolines staan bekend om hun kwaliteit, luxe, veiligheid en duurzaamheid. Bij Berg staat vernieuwing en verbetering hoog in het vaandel en dat zorgt ervoor dat de trampolines die zij aanbieden altijd voorzien zijn van de nieuwste technieken. 

Het assortiment bestaat uit zowel trampolines die in de grond geplaatst kunnen worden, als trampolines boven de grond, met en zonder veiligheidsnet. De basiskleuren zijn groen en zwart, niet schreeuwerig en daarom passend in ieder tuindesign.

North Trampolines

Ben jij op zoek naar de Rolls-Roys onder de trampolines? Dan is een North trampoline de beste optie voor jou. North trampolines zijn ontworpen en ontwikkeld volgens de hoogste Zweedse ontwikkelstandaarden. Het doel dat North voor ogen heeft, is het ontwikkelen van trampolines voor zowel spel- als sportdoeleinden. Sinds 2012 ontwerpen zij zelfs trampolines voor echte atleten. Daarnaast streven zij ernaar om marktleider te zijn op het gebied van duurzame en innovatieve trampolines.

De trampolines van North zijn allen zwart van kleur en zijn niet alleen beschikbaar in de standaard ronde vorm. Je kunt namelijk ook kiezen voor een ovale vorm of een rechthoekige vorm. Veiligheid speelt in ieder geval bij alle modellen een grote rol. Zo is bijvoorbeeld de North trampoline ‘Legend Low’ door zijn ovale vorm, dankzij de gemakkelijke in- en uitstap heel toegankelijk voor kinderen en is hij voorzien van het Horizon Protection System, wat voorkomt dat de springer in contact komt met de veren en het frame.

Tot slot is de montage van North trampolines heel eenvoudig, want er wordt geen gebruik gemaakt van moeren en bouten. Het geheel is te monteren door middel van een simpel kliksysteem en het veiligheidsnet wordt gemonteerd met ritsen en een innovatief dop-ontwerp.