villa-waterfront-mykonos-town

De 5 mooiste luxe vakantievilla’s op Mykonos

Het is alweer september en dat betekent dat de zomer toch echt bijna voorbij is. Maar hoe heerlijk is het om die laatste zomerse dagen nog even heerlijk op het prachtige Griekse eiland Mykonos door te brengen, terwijl iedereen in Nederland alweer hard aan het werk is. Mykonos staat inmiddels bekend om haar luxe vakantieonderkomens, culinaire verwennerijen, stijlvolle uitgaansgelegenheden en prachtige stranden. Kortom de perfecte locatie voor iedere Lifestyle NWS Business Lady om haar zomer in stijl af te sluiten.

Geen idee waar te beginnen? Dan raden wij je aan om de selectie vakantievilla’s van Kinglike Mykonos Villas eens te bekijken. Naast de 206 luxe villa’s, bieden zij alle denkbare extra services aan, van boodschappen tot bulderservice, om je verblijf op het prachtige Mykonos zo luxe en zorgeloos mogelijk te maken. Wij hebben onze vijf favorieten alvast voor je op een rij gezet, geniet even mee.

Villa Athena

We trappen af met dit pareltje, een villa met een oppervlakte van 220 m². De villa heeft vier slaapkamers en vier badkamers, waarvan twee ensuite. De buitenruimte beschikt over een zwembad van 35 m², luxe lounge meubilair, een ingebouwde buitenkeuken met bbq en een overdekt zitgedeelte waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden gedurende de dag. En dan hebben we het nog niet eens over het fantastische uitzicht gehad. Meer informatie over Villa Athena.

Villa Waterfront

No words needed, just wow. Deze riante vakantievilla bestaat uit een hoofdappartement van ruim 60 m² dat beschikt over een ruime woonkamer met directe toegang tot het infinity zwembad, een luxe slaapkamer en een keuken die van alle gemakken is voorzien. Bij dit hoofdappartement, behoren ook twee prachtige guesthouses, vrienden en familie zijn dus van harte welkom. De privé buitenruimte beschikt over infinity pool, een bubbelbad, drie verschillende lounge plekken en een inbouwkeuken met bbq. Meer informatie over Villa Waterfront.

villa-waterfront-mykonos-town

Villa Downtown

Ook geweldig vinden wij deze villa in Myconos city, waar het allemaal op dit eiland gebeurt. Deze zeer luxe ingerichte villa beslaat een oppervlakte van 137 m² en beschikt over twee slaapkamers en twee badkamers. En mocht het buiten iets te koud worden, dan beschikt het binnengedeelte ook nog over een verwarmde jacuzzi met uitzicht op Myconos city en de zee. Buiten vind je een luxe verlicht privé-zwembad, een geweldige buitenkeuken, luxe lounge meubilair en een adembenemend uitzicht over de prachtige haven. Meer informatie over Villa Downtown.

Villa Caitleen

Deze ruime villa beslaat een oppervlakte van maarliefst 200 m² en beschikt over vier slaapkamers en vier bijbehorende badkamers. Goed om te vermelden: deze villa is geheel gelijkvloers, dus ook voor mensen die moeite hebben met het lopen van trappen is deze villa toegankelijk. Het buitengedeelte is zeer ruimtelijk opgezet en volledig ingericht op het heerlijke buitenleven. De villa is zowel van binnen als van buiten van alle gemakken voorzien. Dus zoek jij een heerlijke luxe familie-villa of wil je een weekje relaxen samen met vrienden? Dan is deze villa een absolute aanrader. Meer informatie over Villa Caitleen.

Villa Sophie

We sluiten dit overzicht af met een wederom adembenemende villa met een oppervlakte van 300 m². Je krijgt hiervoor onder andere vier slaapkamers en vier badkamers. En ondanks de grote oppervlakte van deze villa doet het allemaal ontzettend gezellig en kleinschalig aan. Ook hier is de buitenruimte van alle luxe gemakken voorzien, een infinity pool, een gezellige eethoek en een magnifiek uitzicht. En net als bij alle andere villa’s wordt dit vakantiestekje op aanvraag dagelijks schoongemaakt en is de koelkast bij aankomst voorzien van alles wat jij van tevoren op je wenslijstje hebt gezet. Foto’s zeggen natuurlijk meer dan woorden, dus scroll rustig nog even door. Meer informatie over Villa Sophie.

Wij wensen je een heerlijke vakantie toe..

Xoxo
Team Lifestyle NWS

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Kinglike Mykonos Villas.
Beeld: Kinglike Concierge
Meer travel artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS travelrubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!