droogrekken-brabantia

Brabantia lanceert stijlvolle HangOn droogrekken

Het Nederlandse merk Brabantia, meester in slimme en stijlvolle huishoudelijke artikelen, heeft een gloednieuwe collectie stijlvolle droogrekken gelanceerd. De HangOn droogrekken zijn er in 4 handige uitvoeringen, voor iedere ruimte en droogwens wat wils. Uniek is de speciale uitklapbare ophangstang voor kleerhangers, perfect voor het drogen van blouses en overhemden. Je hebt de keuze voor 15, 20 of 25 meter ophangruimte in de kleuren White, Matt Black en Metallic Grey. En ook belangrijk: alle varianten zijn duurzaam gemaakt.

Vier verschillende versies

Het HangOn droogrek is te verkrijgen in vier verschillende varianten. Het kleinste rek heeft plek voor 15 meter droogruimte; 1 machinelading wasgoed en 4 kleerhangers. De HangOn van 20 meter biedt plaats voor maximaal twee machineladingen en 6 hangers. Het HangOn droogrek 25m kan 2,5 machineladingen wasgoed en 8 kleerhangers aan. De meest uitgebreide HangOn heeft niet alleen 25 meter flexibele droogruimte en 8 haken, maar ook nog een ophangstang voor nog eens extra 10 hangers.

Gemaakt van robuuste, corrosiebestendige materialen en voor 97% recyclebaar

De HangOn droogrekken zijn gemaakt van robuuste, corrosiebestendige materialen. Brabantia garandeert een probleemloos intensief gebruik van 5 jaar. Op een natuurlijk wijze je kleding drogen is ook nog eens duurzaam. Natuurlijk drogen bespaart energie en als je hiervoor een HangOn droogrek gebruikt, ondersteunt je WeForest bij het planten van meer bomen. Daarnaast zijn de droogrekken duurzaam gemaakt, met 39% gerecycled materiaal en ze zijn voor 97% recyclebaar.

Wat vindt Lifestyle NWS van de droogrekken?

“Ik had nooit gedacht dat ik zo enthousiast zou kunnen worden van een droogrek, maar wat is dit een geweldig ding. Mijn oude droogrek was aan vervanging toe, hij was niet meer goed uitklapbaar en had roestplekken. Brabantia heeft mij voorzien van de Rolls-Royse onder de HangOn droogrekken; de HangOn met 25 meter flexibele droogruimte, inclusief ophangstang in de stijlvolle kleur Matt Black.

droogrekken-brabantia-2

Het eerste wat mij opviel was de stevigheid en het gemak in gebruik. Daarnaast kan ik niet meer zonder de speciale ophanghaak voor blouses en delicate knitwear. Wat is dat een geweldig en onmisbaar onderdeel. Dit droogrek biedt je een zee aan ruimte om je wasgoed op te hangen. En voor mij ook niet onbelangrijk: hij ziet er nog stijlvol uit ook. Na het droogrek inmiddels een aantal weken uitgeprobeerd te hebben, kan ik vol overgave zeggen: dit is het beste droogrek dat ik ooit gebruikt heb. En nee, ik word niet betaald om dit te zeggen. Ben jij op zoek naar een degelijk, stijlvol droogrek met een goede prijs-kwaliteitverhouding? Dan zijn deze Brabantia HangOn droogrekken een absolute aanrader!”, aldus onze hoofdredactrice Daniëlle.

Kijk voor meer informatie over de droogrekken op www.brabantia.com.