Beurs eigen huis

Beurs Eigen Huis: gratis webinars over (ver)bouwen, interieur & tuin

Geen fysiek event dit najaar, maar een Beurs Eigen Huis at home editie. Op 25, 26 en 27 september aanstaande, helemaal gratis te volgen. Heb jij (ver)bouw-, woon- of tuinplannen en kun je wel wat inspiratie en advies gebruiken? Schuif dan op 25, 26 en 27 september aan bij één van de gratis webinars en maak al je woondromen waar.

Beurs Eigen Huis at home editie

Voor wie?
Voor iedereen met bouw-, verbouw-, woon- of tuinplannen die wel wat inspiratie en advies gebruiken.

Wat?
Er staan 8 leerzame webinars op het programma. Over bouwen met hout, bouwen met staalframebouw en natuurlijk verbouwen. Over zorgeloos verbouwen, over domotica en smart homes. Over je huis inrichten en je droomtuin realiseren. Iedere webinar duurt ongeveer 20 minuten.

Waar & wanneer?
Op 25, 26 en 27 september aanstaande kan iedereen, gratis online aanschuiven. Deelname is dus kosteloos, je hoeft je alleen vooraf even aan te melden via realiseerjedroomhuis.nl zodat de link naar het webinar toegestuurd kan worden. Na inschrijving ontvang je een bevestiging van je aanmelding op het opgegeven e-mailadres, met een link om het webinar te kunnen volgen. Heb je vragen tijdens het webinar? De sprekers beantwoorden vragen in de livechat.

Een greep uit de Beurs Eigen Huis webinars

Wat voor soort webinars kun je zoal verwachten? Wij hebben er een aantal voor je op een rij gezet, van domotica tot natuurlijk renoveren, van staalframebouw tot het creëren van je uiteindelijke droomhuis.

Webinar: je huis onder controle met domotica

Wil jij extra veiligheid, meer comfort en energie besparen? Domotica kan daarbij helpen. Maar waar begin je dan en hoe weet je wat jij nodig hebt? Volg dit webinar, verzorgd door Metdomotica, en je weet wat er mogelijk is, voor welke prijs en waar je rekening mee moet houden. Zo vind jij het systeem wat het beste bij jou en je huis past.

Webinar: natuurlijk bouwen & renoveren

Wie droomt er niet van een woning die ademt, energiezuinig en gezond is? Tijdens dit webinar maak je kennis met een isolerend bouwmateriaal: hennepblokken van Isohemp. Een doeltreffend omhulsel voor je woning waarmee duurzaam bouwen en renoveren mogelijk wordt gemaakt. Zo zorg je op een natuurlijke wijze voor een lage energierekening en een prettig binnenklimaat. Schrijf je in voor dit webinar en maak van jouw woning ook een duurzame woning.

Webinar: hoe creëer je jouw droomtuin?

Een droomhuis, daar hoort een droomtuin bij! Maar hoe ontwerp en creëer je die droomtuin? Waar begin je, waar moet je rekening mee houden, wat zijn de nieuwste trends en materialen, etc.? Jurgen Smit, bekend van diverse tuinprogramma’s en het YouTube-kanaal tuinmanieren, neemt je mee in het proces, laat mogelijkheden zien en geeft heel veel tips. Schrijf je in en maak ook van jouw tuin een droomtuin.

Webinar: je interieur in balans, hoe doe je dat?

Een passend interieur begint bij de juiste combinatie van onder andere de vorm, kleur, routing en licht. Woon dit webinar bij en je ontvangt de beste tips van interieurontwerper Bernard ter Horst van Helpmijnhuisinrichten.nl om het optimale uit je huis te halen. Hoe deel je ruimtes logisch in en hoe komen sfeer, stijl en comfort samen? Pen en papier in de aanslag dus om aantekeningen te maken tijdens het webinar.

Webinar: staalframebouw & moderne architectuur

Bouwen met staalframe zien we steeds meer terug bij woningen. Waarom? Staalframebouw heeft vele voordelen ten opzichte van de traditionele manier van bouwen en past perfect in de wereld van de moderne architectuur. Nieuwsgierig? Volg het webinar verzorgd door BAAS Architecten en wellicht is het ook iets voor jullie nieuwe huis.

Liever de beurs fisiek bezoeken? Dan hebben wij goed nieuws want op 12,13 & 14 maart 2021 staan er weer ruim 250 exposanten voor je klaar in Jaarbeurs Utrecht tijdens de Beurs Eigen Huis lente editie 2021.

Image: Pixabay
Meer design artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS designrubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!