waldorf astoria amsterdam

Ballet en Afternoon Tea van Waldorf Astoria Amsterdam

Nederlands bekendste balletdanseres Igone de Jongh trekt voor Waldorf Astoria Amsterdam haar spitzen aan. Het luxehotel brengt dans weer tot leven met behulp van het grote talent van sterren chef Sidney Schutte en patissier Vipin Charly. Samen met Igone de Jongh tovert het hotel tien klassieke balletvoorstellingen om tot een verbluffende Afternoon Tea, die je thuis kunt bestellen.

Waar kunst en culinaire expressies samenkomen

De Afternoon Tea van dit hotel is inmiddels een begrip, maar nooit was de uitvoering zo uniek. De Afternoon Tea staat dit seizoen in het teken van tien wereldberoemde balletvoorstellingen, waaronder De Notenkraker, Het Zwanenmeer, Romeo en Juliet en Doornroosje. Voor de Jongh ligt dit project na aan haar hart. In deze samenwerking komen haar geliefde horeca en dans samen. Waldorf Astoria Amsterdam en de Jongh hopen met deze liefdesdans tussen de twee sectoren de lente te vieren. Ze bewijzen dat creativiteit de boventoon voert, ook in deze lastige tijd.

Igone de Jongh neemt je mee naar het Waldorf Astoria Amsterdam

Terwijl je thuis geniet van de onweerstaanbare hartige en zoete heerlijkheden, neemt de Jongh je mee naar de plek waar de Afternoon Tea thuishoort. Via een QR-code kijk jij naar een dansante inleiding op de Afternoon Tea, opgevoerd in het Waldorf Astoria Amsterdam. Op unieke wijze presenteert de Jongh, die een groot repertoire aan hoofdrollen op haar naam heeft staan, waaronder Julia (Romeo en Julia), Odette/Odile (Het Zwanenmeer), Giselle (Giselle) en Aurora (Doornroosje) u de Afternoon Tea, Back on Stage. 

Prijs en beschikbaarheid

De Afternoon Tea is vanaf 9 april te bestellen via het recentelijk gelanceerde platform www.luxuryathome.amsterdam. De box is beschikbaar op vrijdag, zaterdag en zondag van 12:00 tot 17:00 uur.  Via de website bestel je ook andere culinaire hoogtepunten.

Over Waldorf Astoria Amsterdam

Ervaar tijdloze elegantie en persoonlijke service in deze 17e-eeuwse paleizen aan de Herengracht. Het sterrenhotel beschikt over 93 elegante kamers, lofts en suites met een uniek karakter, authentieke details, kamerhoge ramen en luxe meubels. Deze historische bestemming beschikt over ongeëvenaarde faciliteiten, inclusief de luxe Guerlain spa en het met twee Michelinsterren bekroonde Spectrum, elegante Goldfinch Brasserie, iconische Peacock Alley en intieme Vault Bar. 

waldorf astoria amsterdam-2
waldorf astoria amsterdam-3
waldorf astoria amsterdam-4
Meer culinaire tips? Bekijk onze uitgebreide culinaire rubriek.