Audio-Technica ATH-S300BT

Audio-Technica kondigt draadloze hoofdtelefoon aan met batterijduur van 90 uur

Audio-Technica behaalt een mijlpaal in zijn 60-jarige geschiedenis met de lancering van een draadloze hoofdtelefoon met de langste batterijduur ooit: de ATH-S300BT. De ATH-S300BT kan tot wel tot 90 uur draadloos muziek afspelen en biedt digitale hybride ruisonderdrukking, waardoor zowel frequent flyers als pendelaars kunnen reizen in een afgesloten, hoogwaardige en ongestoorde geluidsomgeving.

Na snelle oplaadbeurt van drie minuten alweer 2,5 uur muziek

De batterij gaat na een snelle oplaadbeurt van drie minuten alweer 2,5 uur mee, waardoor muziekliefhebbers in alle vrijheid overal hun favoriete muziek kunnen beluisteren. Naast de actieve, isolerende ruisonderdrukking is er ook een transparantiemodus die ervoor zorgt dat je op de hoogte blijft van reisaankondigingen en natuurlijke gesprekken kunt voeren zonder dat u hierbij uw hoofdtelefoon hoeft af te zetten.

Opvallend gemarmerd terrazzopatroon

De neutrale en tegelijk stijlvolle afwerking van de ATH-S300BT wordt gekenmerkt door een opvallend gemarmerd terrazzopatroon dat uw reis dat extra tikje luxe bezorgt. De ergonomisch ontworpen oorkussens, vakkundig vervaardigd voor ultiem comfort en stijl, voelen samen met de compacte, opklapbare oorschelpen even licht en comfortabel aan als uw favoriete kasjmieren sweater.

De ingebouwde microfoon garandeert kristalheldere gesprekken, terwijl u dankzij de gebruiksvriendelijke aanraakbediening in de oorschelpen met een druk op de knop muziek kunt afspelen, het volume kunt regelen en meer. En tot slot ondersteunt de hoofdtelefoon ook Siri en Google Assistant, voor handenvrije bediening onderweg.

Gedetailleerde geluidsweergave

De ATH-S300BT ziet er niet alleen goed uit, maar klinkt hij ook goed. De hoofdtelefoon is voorzien van 40 mm drivers en levert sterke audioprestaties over heel het frequentiebereik. Daarnaast onthult hij verbluffende details in alle muziek, en dat over een ononderbroken bluetoothverbinding.

Naast een gedetailleerde geluidsweergave biedt de ATH-S3000BT ook een lage latentiemodus. In deze modus wordt de geluidsvertraging geminimaliseerd die optreedt bij het bekijken van video’s of tijdens het gamen. Hierdoor kunt u content van elke bron met de vereiste precisie en snelheid beluisteren. Daarnaast garandeert Multipoint Pairing een vlotte overgang tussen verschillende geluidsbronnen, waardoor gebruikers gelijktijdig twee apparaten met de hoofdtelefoon kunnen verbinden.

Liever een bekabelde verbinding?

Voor wie een bekabelde verbinding verkiest, wordt ook een kabel van 1.2 m meegeleverd, die is voorzien van een inline microfoon en bedieningsknoppen. Hierdoor kun je je muziek in alle vrijheid beluisteren, waar en hoe je dat wenst.

Productkenmerken

 • Beste batterijduur van zijn klasse: tot 90 uur continu afspelen op een volle lading met ANC uit en tot 60 uur met ANC aan
 • 2,5 uur afspelen na 3 minuten snel opladen via USB-C
 • Draadloos over-ear ontwerp met digitale hybride ruisonderdrukkingstechnologie die luisteraars onderdompelt in een hifi geluidsomgeving
 • Transparantiemodus om geluiden van buitenaf binnen te laten
 • Multipoint Pairing voor een naadloze en gelijktijdige verbinding met twee Bluetoothapparaten
 • De 40 mm drivers bieden een krachtige audioweergave via een draadloos Bluetoothsignaal
 • Lage latentiemodus voor vlotte videostreaming en gaming
 • De hoogwaardige ingebouwde microfoon garandeert kristalheldere gesprekken
 • Easy-touch bedieningsknoppen in de oorschelp voor een intuïtief bedieningsgemak, samen met toegang tot Siri en Google Assistant
 • Strak ontwerp met veelzijdig, neutraal kleurenpalet en een ergonomische, comfortabele pasvorm
 • Inclusief kabel van 1,2 m met inline microfoon en bedieningsknoppen voor een optionele bekabelde verbinding

De Audio-Technica ATH-S300BT is verkrijgbaar vanaf 13 juni 2024 tegen een adviesprijs van € 119. Voor meer informatie kunt je terecht op www.audio-technica.com.