jouw Daily

Spotify lanceert vandaag gloednieuwe feature Jouw Daily

Spotify Nederland komt vandaag met de nieuwe, gepersonaliseerde afspeellijst Jouw Daily waarin jouw favoriete muziek en nieuwsupdates worden samengebracht. Jouw Daily wordt gedurende de dag geüpdatet met relevante en actuele nieuwsupdates en podcastafleveringen. De streamingdienst werkt hiervoor samen met Nederlandse nieuwsmedia en podcastmakers, zoals Nu.nl, NRC, Dag & Nacht Media, NPO, Tonny Media en De Stroom.

Eerste gepersonaliseerde afspeellijst die favoriete nummers mixt met nieuwsupdates

Jouw Daily is Spotify’s eerste gepersonaliseerde afspeellijst die favoriete nummers mixt met nieuwsupdates. Het is een combinatie van muziek, nieuwsupdates en ander actuele, relevante audio. De inhoud van je persoonlijke Jouw Daily playlist wordt gedurende de hele dag bijgewerkt, wanneer er bijvoorbeeld nieuwsupdates of nieuwe podcastafleveringen verschijnen. Ook voegt Spotify op basis van de muzieksmaak van gebruikers, nummers toe aan de Jouw Daily afspeellijst om ze nieuwe muziek te laten ontdekken.

“Met Jouw Daily krijgen Spotify-gebruikers een volledig nieuwe en gepersonaliseerde luisterervaring, die aansluit bij hun luisterervaring. Zo kunnen we vermaak bieden, en worden ze tegelijkertijd op de hoogte gehouden van de actualiteit. We zijn heel trots dat we gebruikers dankzij podcasts van onder andere NU.nl, zoals ‘Lang verhaal kort’ of ‘De Kunstkoeriers ’, afspeellijsten van hoge kwaliteit kunnen aanbieden.” Aldus Claire Hazan, Head of Studio’s in de Benelux en Frankrijk

Lokale samenwerkingen

Om gebruikers relevante en actuele content aan te bieden die aansluit bij hun luisterbehoeften, werkt Spotify voor Jouw Daily samen met diverse Nederlandse mediatitels. Zo is de content van onder andere Nu.nl, NRC, NPO 3FM/NOS, Dag & Nacht, De Stroom, Rouze, Tonny Media en Topcast te beluisteren in de Jouw Daily afspeellijst.

Wat je zoal kunt vinden binnen de programmering?

  • Dit wordt het nieuws (Nu.nl)
  • Lang verhaal kort (NPO 3FM/NOS)
  • De Kunstkoeriers& (Tonny Media)
  • Veel Saus  (Dag & Nacht Media)
  • Pepijns Professionele Tips Voor Een Comfortabel Leven – Pepijn Lanen (De Stroom)
  • NRC Vandaag (NRC)
  • Geluk in de liefde (Rouze)

Meer informatie over Spotify’s Jouw Daily vind je hier.