nekband-speaker

Sony presenteert Bluetooth nekband-speaker SRS-NB10

Om thuiswerken nog comfortabeler te maken introduceert Sony de SRS-NB10 nekband-speaker met Bluetooth. Deze speaker met ingebouwde microfoon rust comfortabel op de schouders en kan de hele dag gedragen worden. Met de NB10 kan overal in huis op een prettige manier een conference call gevoerd worden. Hij zorgt voor hoogwaardige overdracht van stemgeluid via Precise Voice Pickup-technologie. Zo ben je altijd handsfree verstaanbaar zelfs in luidruchtige omgevingen. Het lichte gewicht, hoge draagcomfort, de batterijduur tot 20 uur en de spatwaterbescherming (IPX4) maken de NB10 tot de ideale metgezel voor de hele dag.

Kristalhelder geluid

De nekband-speaker is uitgerust met speakers die opwaarts gericht zijn. Dit zorgt ervoor dat het geluid voor de oorschelpen wordt geoptimaliseerd. Passieve radiatoren die aan de achterkant zijn ingebouwd, versterken de bas om ervoor te zorgen dat het geluid goed uitgebalanceerd is. Zo zijn collega’s, vrienden of familie duidelijk verstaanbaar, ook bij een laag volume en met anderen in dezelfde ruimte.

De microfoon is gemakkelijk te bedienen tijdens conferentiegesprekken. Met een simpele klik op de MIC Mute-knop wordt de microfoon uitgeschakeld. Het volume is aan te passen met de volumeknoppen aan de zijkant van de SRS-NB10. Kies een niveau die prettig aanvoelt en speel en pauzeer muziek door de knop op de nekband-speaker aan te raken.

Batterijduur tot wel 20 uur

De SRS-NB10 kan een hele dag vol telefoongesprekken, muziek afspeellijsten, tv-series en nog veel meer aan. De batterijduur gaat tot wel 20 uur mee. Begint de batterij toch leeg te raken, met een snelle oplaadbeurt van 10 minuten is het mogelijk om tot een uur extra te werken of spelen. De SRS-NB10 is ook compatibel met USB Type-C. Bovendien zorgt de open vormgeving ervoor dat je naar gesprekken kunt luisteren zonder het overzicht over de omgeving te verliezen.

De SRS-NB10 is uitgevoerd met Multipoint Connection. Dit betekent dat twee apparaten tegelijk aangesloten kunnen worden, zoals een laptop en een smartphone. Als er een zakelijke gesprek binnenkomt via de laptop terwijl muziek wordt afgespeeld op een smartphone, gebruik dan de Play/Call-knop aan de linkerkant van de nekband. Zodra het gesprek is beëindigd, wordt de muziek verder afgespeeld zonder opnieuw te verbinden.

De nekband-speaker biedt ook bij een laag volume helder en persoonlijk geluid. Sluit de SRS-NB10 via Bluetooth aan op een tv, smartphone of muziekapparaat en geniet van films, tv-programma’s en afspeellijsten zonder de buren, huisgenoten of andere gezinsleden te storen.

Nekband-speaker met stijlvol design

De SRS-NB10 heeft een slank en stijlvol design met een hoogwaardige textielafwerking, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling. Hij is niet alleen stijlvol vormgegeven: ook aan het milieu is gedacht. Het verpakkingsmateriaal van de SRS-NB10 bevat minder dan 10% plastic.

De Sony SRS-NB10 nekband-speaker is vanaf september 2021 in antracietgrijs en wit verkrijgbaar in de Benelux voor een adviesprijs van €150. Meer informatie vind je op de website van Sony.

nekband-speaker-2