honeymoon

5 prachtige honeymoon bestemmingen in Europa

Europa beschikt over prachtige plekken voor een huwelijksreis waar je de ruimte hebt en je je comfortabel voelt tijdens het reizen. De verschillende landen blijven verrassen met uitzichten over de azuurblauwe Middellandse zee of op de uitgestrekte valleien met olijfgaarden. Wij hebben met de hulp van Mirjana Babic van Typhoon Hospitality, 5 sprookjesachtige honeymoon bestemmingen voor je uitgelicht.

Sicilië | Belich

belich

Start je huwelijksreis in een unieke honeymoon accommodatie op het Italiaanse eiland Sicilië. Belich is een romantisch oord waar net-getrouwde koppels genieten van de gouden stranden en oogverblindende zonsondergangen. De prachtige  itzichten vanaf het eetgedeelte op zee zijn werkelijk om van te dromen. De witte platfonds en de rustgevende grijze vloer smelten op een natuurlijke wijze samen met  buitenterrassen en lichte ruimtes zorgen voor weerkaatsing van het warme zonlicht door het gehele huis. Hierdoor voel je de hitte, romantiek en kalmte als je door de villa loopt. Lekker met zijn tweeën even weg van iedereen. Ontdek samen het kleine stadje Menfi of neem een duik bij de stranden in het zuiden van het eiland. Als speciale gast van Belich krijg je toegang tot Planeta’s exclusieve Beach Club, waar je het nog even in het klein kan herbeleven met een glas champagne. Check voor meer informatie de website van The Thinking Traveller.

Sicilië | DolceVita

dolce vita

Als je even weg bent van de drukte, geniet je intenser van de omgeving en elkaar. Ontspan en rust uit in een van de meest geschikte huwelijksvilla’s op Sicilië, DolceVita. De accommodatie is gevestigd in een rustige omgeving en kijkt uit over de ruige, droge landschappen van het eiland. De ruimtes creëren een omvangrijke plek, terwijl het licht speelt met het  nterieur. Samen met je geliefde zal je hier heerlijk genieten van de onverbiddelijke rust. De Arabische tuinen garanderen de privacy van haar gasten en beschikken over een buitenkeuken. Wat is er nu romantischer dan samen koken, lekker eten en onderuitgezakt genieten van de sterrenhemel en elkaar? Precies, niets! Check voor meer informatie de website.

Puglia | Fichimori

puglia

Fichimore definieert de pracht van het leven. Het is een romantische villa voor verliefde mensen die smachten naar rust in een levendige plattelands omgeving. Echte natuurliefhebbers vinden deze plek sensationeel. De stenen ruimtes vloeien feilloos in elkaar over en brengen warmte. Hetzelfde geldt voor de vuurkorf waarbij je ’s avonds tegen elkaar aankruipt. Voor meer ontspanning spring je in de bubbelende jacuzzi die te vinden is aan de linkerkant van het huis. Of spendeer een tijdje in de marmeren buitenkeuken en geniet van een mooie wijn uit de verkoelende wijnkast. Een avondje thuis op deze plek is absoluut geen ramp. Volg bijvoorbeeld een kookcursus van een Griekse,lokale chef, laat je verwennen door een getrainde masseur of creëer balans tussen lichaam en geest tijdens een privéles van een yoga-instructeur. Maar boven alles is de romantiek het belangrijkst: een huwelijksbestemming zoals als deze, vind je niet zomaar. Check voor meer informatie de website.

Lefkada | Agapanthus

lefkada

Ben je samen op zoek naar de perfecte locatie voor jouw huwelijksreis? Agapanthus op het Griekse eiland Lefkada is een echte ode aan de liefde. Je begint de dag met een verse koffie op bed, terwijl je ogen steeds afdwalen naar de uitzonderlijkere uitzichten op zee. Stap daarna naar buiten naar het goedverzorgde, zonovergoten terras, leg je kleed op het levendige groene gras en blijf net zo lang liggen tot de zon ondergaat. Of ga voor een ongedwongen lunch in de schaduw of een relaxmoment in de jacuzzi. Alles is eigenlijk precies zoals je het wilt hebben. Wellicht is de beste plek wel de ruime slaapkamer op de eerste verdieping, waar je het mooiste uitzicht van de hele villa hebt. Agapanthus ligt in het zuidelijke gedeelte van het eiland, slechts van 20 minuten van Lefkada stad vandaan. Het eiland biedt vele transparante wateren aan de Ionische zee en de wandelingen langs de dramatische kliffen van Kaap Lefkatas zijn een genot om te maken. Niet alleen de kust is prachtig, maar ook de ongerepte dorpjes in het binnenland zijn wonderschoon. Proef hier de Griekse cultuur en leer de traditionele levenswijze van het eiland. Check voor meer informatie de website.

Ibiza Bay | Nobu Hotel

ibiza

Als het gaat om romantische toevluchtsoorden, dan past Nobu Hotel Ibiza Bay vol overtuiging in dit rijtje. De luxe sfeer en de hoge kwaliteit van service zorgen er voor dat Nobu Hotel Ibiza Bay een voortreffelijke bestemming is voor een honeymoon. Hier vind je een fijne combinatie tussen exclusiviteit en ontspanning en heb je de gelegenheid om te genieten van verschillende workshops en bijzondere excursies. Zo ontrafel je de geheimen van het eiland tijdens een privétour over het eiland en ontdek je de geheime plekken van Ibiza in een klassieke Fort Mustang. Ook zal er uitgebreid worden gedineerd in een van de restaurants van het hotel. Of je nu culinair geniet bij BIBO of geïnspireerd raakt bij Chambao: Nobu Hotel Ibiza Bay is dé plek om de liefde te vieren. Stap in het huwelijksbootje – letterlijk – vaar richting de prachtige Talamanca baai en klink met champagne. Proost! Wil je echt uitpakken? Maak je honeymoon extra bijzonder door te overnachten in de Presidential Suite, op de bovenste verdieping van het hotel. Check voor meer informatie de website.

Have fun!
Xoxo
Team Lifestyle NWS