mooirivier

3 heerlijke Nederlandse last minute herfstbestemmingen

De herfst is begonnen. En hoewel veel mensen bij de herfst denken aan regen, donkere wolken en regenjassen, kent de herfst ook ontzettend veel voordelen. Want niets is zo heerlijk om er samen even uit te gaan, een herfstwandeling te maken en vervolgens binnen op te warmen onder het genot van een heerlijk drankje. Als je geluk hebt, schijnt het heerlijke nazomerse zonnetje en beleef je hier een prachtige indian summer. We delen drie mooie Nederlandse plekjes, want waarom ver reizen als we dit in de buurt hebben?

Dalfsen | Mooirivier

mooirivier

In de omgeving van de Vechtdal ligt hotel Mooirivier. In dit prachtige (onontdekte) stukje Nederland ontsnap je aan de dagelijkse drukte. Je wordt wakker in een adembenemende omgeving, waar je door de rust bewust kunt genieten van alles om je heen. Met name in de herfst, dan is de natuur misschien wel op z’n mooist. Wakker worden bij Mooirivier is bijzonder. Vanuit je bed kijk je op een brede stromende rivier en weilanden. Daarover straalt een gouden gloed door de opkomende zon. Bewandel de kronkelende paden in het aangrenzende natuurgebied of fiets langs historische landerijen en kastelen. Een luxe hide away waar je even vrij neemt van de stad terwijl een nachtje (of twee) hier energie geeft om de hectiek van alledag weer te trotseren.

Bergen | blooming

In het noorden van het land ligt het artistieke plaatsje Bergen. Wat deze plek zo fijn maakt om naar toe te gaan, is met name de natuur. Perfect voor een gezellig familieweekend, maar ook ideaal om solo ontspanning op te zoeken of om met je lief een weekendje weg te gaan. Midden in de bosrijke natuur vind je blooming hotel, dat ook dichtbij de duinen en het strand ligt. Niet alleen een fijn plekje om te wandelen, maar ook om uit te waaien op het strand en in het plaatsje een warme choco te drinken. Of proef het eigen biertje bij blooming, de Bergensche Blos.

Cadzand-Bad | De Blanke Top

blanketop

Op vakantie in eigen land. Niet nieuw en ontzettend fijn. Je bent er zo, belast het milieu minimaal en Nederland is gewoon ontzettend mooi. Bij Hotel de Blanke Top kom je deze herfst helemaal tot rust. Word wakker van het geruis van de zee en ga lekker uitwaaien op het strand. Daarna opwarmen en ontspannen in de spa, om je vervolgens culinair in de watten te laten leggen bij één van de drie restaurants. Hier toveren getalenteerde chefs met alle gemak gastronomische kunstwerkjes op tafel. Als dat ontspanning is…

Meer dan genoeg opties dus! En omdat een vakantie natuurlijk al duur genoeg is, delen wij graag nog een laatste tip met jullie: neem eens een kijkje bij deze online reisgids. Deze website biedt een verzameling van interessante kortingscodes om je vakantie op een betaalbare manier tot in de puntjes voor te bereiden.

Have fun!
Xoxo
Team Lifestyle NWS

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Tripplo.com
Meer travel artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS travelrubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!