woonbeurs wonen&co

Wonen&Co, de woon-inspiratiebeurs komt terug op 9 t/m 12 maart 2023

Wegens corona was Wonen&Co er in afgelopen jaar eenmalig als najaarseditie. Nu is de beurs terug in de periode waar het al zestien edities op rij succesvol is. Op 9, 10, 11 en 12 maart maakt Wonen&Co haar comeback in MartiniPlaza Groningen. De beurs ontvangt jaarlijks duizenden woonconsumenten en verbindt deze met zo’n 200 specialisten uit de branche. Het is daarmee, naast de vt wonen & design beurs, het belangrijkste woonevenement voor consumenten in Nederland.

Een interieur zonder regels

Jaarlijks kiest Wonen&Co een thema, vlecht dit als rode draad door de beurshallen en schrijft hiermee het verhaal van die editie. Dit jaar is gekozen voor ‘Play’, dat direct verwijst naar een interieur zonder regels. Het enige wat thuis telt, is je eigen smaak. Op je eigen stukje grond mogen we in alle vrijheid spelen met kleuren, lijnen, materialen, vormen en ideeën. Of je nu een bonte kleurrijke boel ervan maakt of meer van minimalistisch modern houdt: je huis is een grote speeltuin.

Playground

Net als Wonen&Co. De woonbeurs inspireert met de nieuwste trends. De trends zijn dit jaar vooral exotisch, esthetisch en elegant. We gaan maximaal met kleuren, meubels, accessoires en prints. Deze trends kun je deze editie real life ontdekken op de Playground, de nieuwste aanwinst van Wonen&Co dat haar naam dankt aan het beursthema, Op de Playground werken meerdere creatieven en regionaal talent samen.

Premièreavond op donderdag

Wonen&Co opent deze editie met een speciale premièreavond. De loper wordt uitgerold voor een avond waarop de creativiteit van de woonbranche wordt gevierd. De premièreavond is exclusief op uitnodiging voor klanten, vrienden en relaties van de standhouders van Wonen&Co. Voor deze avond zijn daarnaast een zeer beperkt aantal kaarten verkrijgbaar in de voorverkoop.

Hollands design

Niet alles is nieuw, aan succesnummers blijft Wonen&Co in 2023 loyaal. Het populaire Adviescafé en de Trendclub met gratis presentaties keren bijvoorbeeld beide terug, net als de Straat der Favorieten waar kan worden geshopt. Van de grote trendhallen is er dit jaar eentje extra, in deze hal toont Wonen&Co de nieuwste primeurs op het gebied van Hollands design,

Tickets

Regulier ticket: €12,50
Ticket premièreavond Wonen&Co: €12,50 (beperkt verkrijgbaar)

Wonen&Co de beurs

MartiniPlaza Groningen
Donderdag 9 maart: 18.00 – 22.00 uur
Vrijdag 10 maart: 13.00 – 22.00 uur
Zaterdag 11 en zondag 12 maart: 10.00 – 18.00 uur

Kijk voor meer informatie op www.wonenenco.nl.