Volkswagen Golf private lease

Voor op je bucketlist: Volkswagen Golf private lease generatie 8

De Volkswagen Golf is de meest verkochte auto in zijn soort en dat is niet voor niets: Volkswagen weet als geen ander wat ‘het volk’ wil. De achtste generatie is daarop geen uitzondering. De typische kenmerken die een Golf oh zo fijn maken worden gecombineerd met innovatieve digitale features. Chef’s kiss. Meer weten over deze prachtauto en hoe je ‘m kunt rijden zónder grote investering te doen? Lees dan snel verder!

Dit is Volkswagen Golf private lease

Staat een spiksplinternieuwe Golf op jouw verlanglijstje maar lukt het niet om hem in één keer te betalen? No worries: met Volkswagen Golf private lease kun je tegen een vast bedrag per maand rondrijden in jouw droom Golf. In het contract zitten alle kosten inbegrepen: van verzekeringen en wegenbelasting tot reparaties en APK. Loopt je contract af? Dan hoef je je geen zorgen te maken over de eventuele verkoop van de auto. Je stapt zo weer in een nieuwe leaseauto en kijkt nooit meer terug. Geen risico, geen grote investeringen, wél alle gemakken van een nieuwe auto. 

De Volkswagen Golf 8: vertrouwd en vernieuwd

Op zoek naar een Volkswagen Golf private lease auto? Check de premium achtste generatie dan eens. Deze is in één oogopslag herkenbaar als een Golf, maar dan in een hypermodern jasje. Zo heeft hij een sportiever, dynamischer uiterlijk met de ietwat uitgerekte koplampen, ‘duikende’ motorkap en de lagere wegligging. Het interieur is net zo schitterend als de buitenkant met het volledig digitale dashboard en de speciale sfeerverlichting. Voor optimaal rijcomfort zit de Golf vol met infotainment-, rijassistentie- en connectivity-systemen. De Golf 8 is alles wat je van Volkswagen gewend bent, maar dan nóg luxer en slimmer. En met zes uitvoeringen, van de basis Golf tot en met de luxe R-Line Business, is er genoeg te kiezen als Golf-rijder. 

Van drukken naar swipen bij Volkswagen Golf private lease

Volkswagen komt verrassend om de hoek met het dashboard van de Golf 8. Ze hebben gekozen voor een compleet digitale variant bestaande uit een Digital Cockpit achter het stuur met een groot display in de middenconsole. De bestuurder kan het dashboard volledig personaliseren met eigen foto’s en features. Net als op een smartphone kun je icoontjes verslepen om jouw favo indeling te realiseren. Daarbij zijn vrijwel alle traditionele schakelaars vervangen door touchtoetsen, waardoor je in een handomdraai de auto kunt bedienen. Zo open je met één swipe het panoramadak, stel je de temperatuur in of pas je het volume aan. Hoe lekker is dat?

Car2X: klinkt hightech, is het ook

Uniek op de Golf 8: Car2X. Dit slimme systeem communiceert met de wereld om je heen en waarschuwt je voor obstakels onderweg. Ligt er een gevaarlijk kruispunt op de loer, moet je een noodstop maken of heeft er een ongeval plaatsgevonden? Jouw Golf kan vooruit kijken en vertelt je wat je kunt verwachten. Hij waarschuwt je zelfs voor hulpdiensten, nog voor je de sirenes kunt horen. De Golf zelf wisselt ook informatie uit. Dit doet hij met andere voertuigen binnen een straal van 800 meter. Als je bijvoorbeeld een noodstop moet maken, wordt dit in een fractie van een seconde gedeeld. Volkswagen probeert met dit systeem het aantal verkeersongevallen in alle landen te verminderen.

Kun jij niet wachten om in je nieuwe Golf te stappen? Dat snappen we. Kies voor Volkswagen Golf private lease en geniet binnen een mum van tijd van je eigen pareltje voor de deur.