hilton

TIWYA x Hilton: uitgebreid diner, decor en overnachting

Lekker lang tafelen met vrienden of je date meenemen op een spontane avond uit of tóch nog die allerlaatste gin-tonic bestellen om middernacht. Momenten als deze missen we het meest. Maar daar vond TIWYA een oplossing voor. Ze sloegen de handen ineen met Hilton Rotterdam om gasten, zowel veilig als verrassend, die zwoele zomernacht te laten beleven waar TIWYA om bekend staat. Vanaf vrijdag 9 oktober is de gehele 7e verdieping van Hilton gehuld in TIWYA sferen. Boek nu een overnachting inclusief het flavours of TIWYA menu voor €179 per duo.

TIWYA hult Hilton Rotterdam in tropische sferen met uitgebreid diner, decor en overnachting

TIWYA opende onlangs haar restaurant met Indonesische familiegerechten, een bar met kleurrijke cocktails en een club voor zwoele zomernachten in ieder seizoen. Maar met de nieuwe coronamaatregelen lijken die lange nachten even eindeloos ver weg. Daarom komen TIWYA en Hilton Rotterdam met een oplossing. Ze trekken de sfeer van TIWYA door naar boven waar de 7e verdieping transformeert in een zevende hemel vol weelderige planten, exotische geuren en betoverende achtergrondmuziek. Gasten boeken hier een authentieke Aziatische avond met uitgebreid diner voor twee in een van de 34 luxe kamers. Lekker laat eten, een drankje doen na 20:00 of wegdromen op de muziek van TIWYA’s resident dj’s, hier mag het allemaal. Sommige kamers zijn via een tussendeur met elkaar verbonden zodat ook 4 vrienden of 2 stelletjes samen, op veilige afstand, kunnen dineren.

Aan te vullen met luxe upgrades

TIWYA x Hilton is inclusief de 14 gerechtjes van het flavours of TIWYA menu (vegetarische/vegan optie), overnachting en zelfs een PA die alle wensen op ’t wenken vervult. Eventueel aan te vullen met luxe upgrades zoals een wijn- of champagnearrangement of passende versieringen voor een speciale gelegenheid. En waar ieder ander restaurant haar deuren heeft gesloten, tafel je in je eigen kleine oase nog gerust door tot middernacht. Nog een gin-tonic dan maar?

Deze unieke TIWYA x Hilton experience met diner (exclusief drank) en overnachting op donderdag t/m zondag voor €179 per duo, is hier te boeken. Het diner wordt naar wens geserveerd tussen 17:00 en 22:00.

hilton-2
hilton-5
hilton-3
hilton-4
Images dishes: Mies Media
Images interior: Visuals by Lex
Meer travel artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS travelrubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!