heggenschaar

Tips en tuintools om te genieten van een topavond in de tuin

Kijk je nu al uit naar zomerse, zwoele avonden in de tuin met z’n tweeën? Op een heerlijke stoel met een glaasje wijn, een brandend kaarsje en de geuren van de bloemen om je heen? We kunnen er op voorhand al van dromen, maar je kunt helaas het mooie weer niet bestellen. Waar je wel alvast mee kunt beginnen is het op orde brengen van je tuin. Nog mooier, til de liefde voor tuinieren naar een hoger niveau door je Valentijn uit te rusten met de nieuwste tuinmachines voor 2023.  

Wie heeft er bloemen of chocola nodig met Valentijnsdag als je hem of haar kunt verrassen met accu-aangedreven, uitstekend presterende machines zonder uitstoot, van EGO? Elk product in het EGO Power+ assortiment is gebouwd met behulp van toonaangevende technologie. EGO’s 56V ARC Lithium accu levert optimale kracht en prestaties voor draadloze tuinapparatuur en kan zelfs in alle producten in het hele EGO Power+ assortiment worden geplaatst. Maak van deze Valentijnsdag de ultieme beleving voor de groene vingers van jouw geliefde. 

heggenschaar

Snel en eenvoudig onderhoud  

De nieuwste heggenschaar van EGO maakt tuinieren weer gemakkelijk. Ideaal voor mensen die het knippen van hagen ongemakkelijk en inspannend vinden. Het langere dubbelzijdige mes van 66 cm en de draaibare achterste handgreep bieden meer veelzijdigheid en comfort bij het knippen van de zijkanten en toppen van hagen. Met maximale veiligheid door de tipbeschermer, veiligheidshendels en een kleine beschermkap voor betere zichtbaarheid en bescherming.  

heggenschaar-2

Het gemak van heggenscharen  

Ideaal voor wie op hoogte moet werken, de lichte en compacte, telescopische snoeizaag van EGO voor 2023 brengt het gemak terug in boomonderhoud. Met de EGO Stokzaag behoren ladders en lastig boomonderhoud tot het verleden. Voorzien van een 25 cm zaagblad en een kettingsnelheid tot 20 m/s zaagt de EGO snoeizaag met gemak door takken op grotere hoogte. De snoeizaag wordt via een connector aangesloten op de basismachine, waardoor de snoeizaag compact kan worden opgeborgen. Eenmaal aangesloten is de snoeizaag tot wel 4 meter lang, zodat takken, ver weg of dichtbij, met behulp van de telescoopfunctie makkelijk kunnen worden gesnoeid. Enorm licht in gewicht, dankzij de carbon fiber steel. De LED-verlichting zorgt voor een uitstekend zicht bij het zorgvuldig snoeien in donkere omgevingen. Perfect voor grotere tuinen met veel bomen die verzorging nodig hebben.  

heggenschaar-3

Intuïtief en efficiënt trimmen  

Een sterproduct voor jouw Valentijn. EGO brengt innovatie naar een hoger niveau en heeft zijn gloednieuwe grastrimmer ontwikkeld met Line IQTM technologie om de uitdagingen van het laden en doorvoeren van de lijn te overwinnen. Deze intuïtieve functie verwijdert het gedoe en de complexiteit van het doorvoeren van de lijn door automatisch de juiste hoeveelheid door te voeren om een maaibreedte van 40 cm te produceren en een maximale snijefficiëntie te garanderen. De twee vooraf ingestelde snelheden maken de trimmer geschikt voor zowel dagelijkse als zwaardere klussen. En om volledige bruikbaarheid te garanderen, wordt het innovatieve systeem ondersteund door EGO’s Powerload TM technologie, waarmee gebruikers de draad met één druk op de knop kunnen vervangen. 

Challenge 2025

Bij EGO hebben we de toekomst gezien: schoner, stiller en veiliger. Challenge 2025 is onze missie om gebruikers van zowel huishoudelijke als professionele tuinmachines te informeren over de enige logische keuze bij de aanschaf van nieuwe tuinmachines, namelijk accu’s. Benzine laten we achter ons, waar het hoort. De accutechnologie bestaat al, dus er is geen excuus. Ga voor meer informatie naar: challenge2025.eu.

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met EGO Powerplus. Ga voor meer informatie naar: egopowerplus.nl