weddingfair I DO

The Dylan Amsterdam organiseert 1e editie weddingfair I DO

Na een periode van twee jaar omboeken en uitstellen zijn vele lockdown-romances verder opgebloeid en staan verloofden te popelen om elkaar het JA-woord te geven. Het aan de Keizersgracht gevestigde boutique hotel The Dylan Amsterdam is één van de meest romantische trouwlocaties van Nederland. Op zondag 10 april wordt hier de eerste editie van weddingfair I DO georganiseerd. Een dag vol inspiratie voor het organiseren van jullie huwelijk.

Tijdens de Open Trouwlocatie Route

De organisatie van de mooiste dag van je leven kan behoorlijk overweldigend zijn. Van dé jurk en receptielocatie, tot trouwringen en uiteraard een sprookjesachtig vervoer. Na een lange periode zijn de voorbereidingen voor vele huwelijken op dit moment in volle gang. Om dit te vieren, wordt op zondag 10 april, tijdens de Open Trouwlocatie Route de eerste editie van I DO georganiseerd. Een weddingfair waar je ruim de tijd kunnen nemen om je te laten inspireren en adviseren voor jullie perfecte dag.

Stijladvies en handgewoven Italiaanse stoffen

Atelier Munro is aanwezig op weddingfair I DO om stijladvies te geven voor heren. OSO Couture is daarnaast aanwezig om handgewoven Italiaanse stoffen voor de meest prachtige bruidsjurken te presenteren. Een goudsmid van Royal Coster Diamonds is aanwezig om sieraden te polijsten en over trouwringen te adviseren. Make-up & Hair professionals zorgen voor een ‘touch of glam’, bestand tegen de gevoelige woorden van trouwambtenaar Marijke Plas.

High-end conciërge service en live corsages

High-end conciërge service Con Questa is present om bruidsparen adviseren over de huwelijksreis, cadeaus, of het plannen van het aanzoek. Gerda’s Bloemen zal live corsages maken terwijl The Wedding Assistant koppels op de hoogte brengt van de laatste trends op het gebied van styling & wedding planning. Neem dit alles in jullie op onder het genot van een mini-bruidstaart verzorgd door Amsterdam Cupcake Company. Tot slot laat weddingfair I DO jullie kennismaken met een foto- en videograaf en eventuele partners voor passend vervoer op jullie grote dag.

Weddingfair I DO op zondag 10 april

Weddingfair I DO wordt georganiseerd op zondag 10 april in The Dylan Amsterdam van 11:00 tot 16:00 uur. Atelier Munro & OSO Couture presenteren om 12:00 uur en 14:00 uur een bruidsmodeshow. Aanmelden kan via www.ido-amsterdam.com.

weddingfair I DO-2
weddingfair I DO-3