Zandsculpturenfestijn 2020

’t Veluws Zandsculpturenfestijn blijft open!

Voor iedereen die ’t Veluws Zandsculpturenfestijn 2020 wil bezoeken, is er goed nieuws! Want het grootste zandsculpturenfestijn van Nederland blijft nog zeker tot en met eind dit jaar geopend. Tenzij de overheid in de tussendtijd zwaardere maatregelen aankondigt. Tijdens je bezoek aan ’t Veluws Zandsculpturenfestijn maak je kennis met imposante en indrukwekkende scenes en bouwwerken van zand waarbij je je waant in de oorlogsjaren. 

Met gemak 1,5 meter afstand

Uiteraard blijft ook dit najaar de gezondheid en de veiligheid van zowel bezoekers als medewerkers voorop staan, maar dat maakt een bezoek er zeker niet minder leuk op! Door de grootte van zowel het binnen- als buitenterrein beweeg je je vrij over de aangelegde route, die alleen in één richting is te bewandelen. En… het complete wandelpad is breed genoeg zodat je, mocht je iemand willen passeren, met gemak de 1½ meter regel kunt hanteren. Bovendien laat het park een maximaal aantal bezoekers per uur toe. Op deze manier voelt het altijd rustig aan en kun je op je gemak genieten van al die bouwwerken van zand! De toiletten op het terrein zijn uiteraard open voor gebruik en worden met regelmaat schoongemaakt.

Terug in de tijd van de Tweede Wereldoorlog

Tijdens je bezoek aan ’t Veluws Zandsculpturenfestijn beland je in de tijd van de Tweede Wereldoorlog. Alles is aangekleed in de stijl van toen, van de muziek tot alle decoraties. Naast belangrijke veldslagen uit de Tweede Wereldoorlog, zoals de ‘Slag om Arnhem’ en ‘D-Day’, komen o.a. ook de bevrijding, het leven van Anne Frank, onze verzetshelden, de spotprenten, Radio Oranje en het Koningshuis volop aan bod. De ‘aanval op Pearl Harbor’ is één van de meest imposante bouwwerken van deze editie in Garderen. Het bouwwerk is maar liefst 11 meter lang en bijna 5 meter hoog! Vanuit de lucht kijk je op de haven van het eiland, terwijl Japanse gevechtsvliegtuigen een ware slachting aanrichten.

Horeca bij ’t Veluws Zandsculpturenfestijn 2020

Ga je naar ’t Veluws Zandsculpturenfestijn, houd er dan rekening mee dat de horeca gesloten is. En zoals het er naar uitziet, blijft deze regel vanuit de overheid nog wel even van kracht. Wel zijn er verschillende plekken waar je broodjes, koffie en ander lekkers kunt afhalen. Zitplaatsen worden niet aangeboden. Uiteraard kun je je broodjes na je bezoek ook meenemen tijdens een heerlijke wandeling. Want vanaf het terrein van ’t Veluws Zandsculpturenfestijn loop je zo de Veluwse bossen in en geniet je van die frisse buitenlucht.

Prijs & openingstijden Zandsculpturenfestijn 2020

’t Veluws Zandsculpturenfestijn is tot en met eind december dit jaar van maandag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot en met 17.30 uur geopend. Op zondag is het park gesloten. Er wordt gewerkt met een tijdslot. Op deze manier wordt het toegestane maximaal aantal bezoekers per uur gegarandeerd en houden ze samen met jou grip op de situatie! De verkoop van online tickets vindt plaats via www.zandsculpturen.nl. Mocht het park door eventuele nieuwe maatregelen toch moeten sluiten, dan wordt er voor de al verkochte tickets uiteraard naar een goede oplossing gezocht.

Toegangsprijzen Zandsculpturenfestijn 2020:

  • 0 t/m 5 jaar: gratis
  • 6 t/m 12 jaar: € 5,00
  • 13 jaar en ouder: € 10,00

 

Meer lifestylenieuws? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS lifestylerubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!