compacte speaker SRS-XB13

Sony lanceert compacte speaker SRS-XB13

Sony lanceerde gisteren de SRS-XB13– een compacte, draagbare draadloze speaker. Het is een compacte speaker met volop power en een kamervullend geluid. Geniet van een speaker die makkelijk mee te nemen is dankzij de multiway strap en een duurzame vormgeving. Daarnaast kun je eindeloos van muziek genieten door de extra lange batterijduur.

Overal krachtig geluid afspelen

De compacte XB13 maakt het mogelijk altijd en overal krachtig geluid af te spelen. De compacte speaker heeft een duurzame behuizing en een multiway strap waarmee deze overal ophangen kan worden: aan een rugzak, om de pols of aan een parasol tijdens de warme zomerdagen. De speaker kan ook ondersteboven ophangen worden, aan een hoog punt om een waterval van muziek te creëren.

Kleine speaker, groots geluid

Dankzij EXTRA BASS en de Sound Diffusion Processor biedt deze kleine luidspreker volop volume. Geniet van extra krachtig geluid dankzij EXTRA BASS: een passieve radiator versterkt de lage tonen waardoor de bas een boost krijgt. Bovendien breidt de Sound Diffusion Processor dankzij de DSP-technologie het geluid uit in elke ruimte. Het is tevens mogelijk om twee XB13 speakers draadloos op elkaar aan te sluiten voor een stereogeluid dat nog verder reikt.

Uithoudingsvermogen van 16 uur

De XB13 is een stevige en duurzame compacte speaker om overal mee naartoe te nemen. De speaker is water- en stofbestendig, waardoor het dankzij de IP67-rating mogelijk is om muziek te luisteren vanaf het zwembad, in het park of tijdens een wandeling. De speaker heeft een batterijduur van 16 uur en is bij te houden dankzij de batterij-indicator. Geniet zo van eindeloos veel luisterplezier.

Naadloze verbindingen

Met de ingebouwde microfoon maakt de XB13 speaker het mogelijk om vanuit thuis of onderweg handsfree te bellen.

De XB13 is uitgerust met de meest recente Bluetooth-technologie, waardoor er geen kabels of ingewikkelde instellingen nodig zijn om van muziek te genieten. De XB13 komt met Google Fast Pair-technologie, zodat compatibele Android smartphones of tablets in een handomdraai verbonden kunnen worden. Wanneer de speaker aanstaat zal de smartphone direct vragen om verbinding te maken. USB Type-C opladen is overigens ook mogelijk.

Prijs en beschikbaarheid compacte speaker

De speaker is beschikbaar in 6 kleuren: zwart, blauw, taupe, koraalroze, poederblauw en citroengeel. De SRS-XB13 is vanaf april 2021 verkrijgbaar in de Benelux voor een adviesprijs van €60. 

Meer tech artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS techrubriek! Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!