Schaatsbaan op het Museumplein opent morgen!

De komende drie maanden kun je in Amsterdam voor de derde keer genieten van een knusse ijsbeleving. Ook voor niet-schaatsers is er reden genoeg om deze winter naar het Museumplein te trekken. Gelijktijdig met de ijsbaan wordt Brasserie Ice*Amsterdam geopend en van 17 tot 30 december maakt wintermarkt Ice*Village de ijsbaan compleet. Kaarten voor Ice*Amsterdam zijn vanaf €4,50 bij de schaatsbaan of via de website te koop.

Sfeervolle brasserie

Samen met de schaatsbaan opent Ice*Amsterdam ook de sfeervolle Brasserie Ice*Amsterdam waar bezoekers terecht kunnen voor een lunch, huisgemaakte soep of romige kaasfondue. Schaatsers warmen zich in het restaurant aan bekers Chocomel of komen op krachten met een portie bitterballen van Van Dobben. Zowel binnen als buiten wanen schaatsers en niet-schaatser zich in een ‘winter wonderland’ dankzij de aankleding en inrichting van Riviera Maison. De replica van de Magere Brug over de schaatsbaan zorgt opnieuw voor een Instagramwaardig uitzicht op het Rijksmuseum.

Ice*Village

Van 17 tot 30 december brengt Ice*Village de stad compleet in de feeststemming. De wintermarkt is dé plek om originele kerstcadeaus, unieke accessoires en warme kleding te kopen en te genieten van een winters hapje eten of drinken. Zo zullen onder anderen de exclusieve delicatessen van Paradijshof, de originele sokken van Button Right en de taarten en bonbons van WALDO chocolade & patisserie te koop zijn op de wintermarkt.

Wat ons betreft de perfecte weekendtip om even heerlijk te ontspannen na een overvolle en drukke werkweek! 

Enjoy,
Xoxo
Team Lifestyle NWS

 

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!