Ralph lauren

Ralph Lauren opent winkel ‘World of Ralph Lauren’ in Amsterdam

Ralph Lauren onthult zijn nieuwste winkel in de Pieter Cornelisz Hooftstraat, de bekende shopping straat in Amsterdam. De ‘World of Ralph Lauren’ winkel gaat de verschillende lijnen verkopen zoals Ralph Lauren’s mannen-, vrouwen- en Double RL-merken, verdeeld over de twee verdiepingen. Om het ‘World Of’-aanbod van Ralph Lauren compleet te maken, zijn in de winkel ook een selectie van relatiegeschenken en decoratieve accessoires verkrijgbaar zijn.

Modern en geraffineerd ontwerp

De nieuwe ‘World of Ralph Lauren’ winkel, gelegen in het Museumkwartier, is sterk geïnspireerd op de onderliggende authenticiteit en tijdloze stijl van het merk Ralph Lauren, maar dan in een modern en geraffineerd ontwerp voor deze centrale locatie in Amsterdam.

Een warm architectonisch palet van getrommelde kalkstenen vloeren, helder wit pleisterwerk en een mix van rijke gebeitste houttinten van teak en mahonie wordt aangevuld met op maat gemaakte vrijstaande meubels en vitrines in warm oliegepolijst brons en verouderd messing.

Digitale touchpoints en interactie in de winkel

De reis van de klant zal worden verbeterd door digitale touchpoints en interactie in de winkel, waardoor klanten meer te weten kunnen komen over de wereld van Ralph Lauren en verschillende productaanbiedingen en aanpassingen kunnen doen. Iconische kunstwerken en fotografie geven de finishing touch aan deze meeslepende ervaring, waarin klanten zich uniek met Ralph Lauren zijn gaan identificeren.

Algemene informatie ‘World of Ralph Lauren’ winkel

Locatie:
Pieter Cornelisz Hooftstraat 104
1071 AC Amsterdam
Nederland

Openingstijden:
Maandag: 11.00 – 18.00
Dinsdag – Woensdag: 10.00 – 18.00
Donderdag: 10.00 – 19.00
Vrijdag – Zaterdag: 10.00 – 18.00
Zondag: gesloten

De winkel opent haar deuren op 4 april voor het grote publiek.

World of Ralph Lauren-2

Kijk voor meer informatie op de website van Ralph Lauren.