Exclusive Spring Fair

Paasweekendtip: Exclusive Spring Fair in Kasteel Groeneveld te Baarn

Exclusive Spring Fair – Kasteel Groeneveld – Baarn – 30 maart t/m 2 april 2018.

De hoogwaardige “binnen – buitenbeurs” Exclusive Spring Fair vindt tijdens dit paasweekend plaats op het landgoed van Kasteel Groeneveld in Baarn. Een unieke Woon- & Lifestylebeurs, waarbij het volledige kasteel is omgetoverd tot een spannende “pop-up” departmentstore. Drie kasteeletages gevuld met alle componenten voor een eigentijds luxueus leven. In de statige tuin achter het kasteel is een uitgebreide buitenbeurs met veel Home & Garden. Funshoppen in een luxe omgeving staat centraal tijdens dit hoogstaande event. Daarnaast geniet de bezoeker van smaakvolle foodtrucks, vergezeld met bijpassende muziek in het voorjaarszonnetje. Proef, ontdek en beleef het allemaal op Exclusive Spring Fair!

Pop-up departmentstore

Exclusive Spring Fair is hét perfecte dagje uit tijdens de Paasdagen voor het hele gezin. Bezoek in het kasteel de verschillende themakamers met onder andere unieke juwelen, droomvakanties, smaakvolle kunst, bijzondere woonaccessoires en exclusieve interieurs. Loop daarna de gezellige tuin van het kasteel in en ervaar het bijzondere buitenleven met hoveniers, tuinmeubelen, wijnen, kunst en tuindecoraties. Proef vervolgens de heerlijke delicatessen van de met zorg geselecteerde culinaire ondernemers op het Deli Food Paviljoen en bij de Foodtrucks. Het uitgebreide aanbod zorgt ervoor dat de Exclusive Spring Fair voor iedereen wat moois te bieden heeft. Dit maakt Exclusive Spring Fair hét evenement voor degenen die iets unieks willen doen tijdens het paasweekend.

Vind de vijf gouden Exclusive Spring Fair eieren

Tijdens Exclusive Spring Fair zijn er vele gezellige activiteiten. Op eerste en tweede paasdag zijn er traditioneel voor de allerkleinsten in het park paaseitjes verstopt. Nog leuker is paaseieren zoeken voor volwassenen. Zij zoeken naar de ‘vijf gouden Exclusive Spring Fair eieren’, die ergens op de voorjaarsbeurs verstopt zijn. Hiermee maken bezoekers kans op een mooi voorjaarscadeau! Tevens kunt u tijdens de Exclusive Spring Fair kans maken op een VIP-arrangement voor de finish van de Volvo Ocean Race in Scheveningen. Met deze activiteiten biedt de Exclusive Spring Fair voor jong en oud wat wils en is daarmee een gezellige voorjaarsbeurs voor iedereen! Kortom de Exclusive Spring Fair is hét perfecte evenement voor tijdens de paasdagen.

Wat, waar & wanneer?

Locatie: Kasteel Groeneveld, Groeneveld 2, Baarn

Data: Vrijdag 30 maart t/m maandag 2 april 2018.

Openingstijden:Dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur.

Entreeprijs:€ 12,50 per persoon bij online voorverkoop en middels digitale kortingsbon of kortingskaart. €15,00 aan de kassa. Kinderen van 4 tot 14 jaar €3,00.

Parkeren:Ruime gratis parkeergelegenheid.

Meer informatie: www.exclusivespringfair.nl

 

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!