mel c

Onthullende biografie van Spice Girl Mel C vanaf vandaag verkrijgbaar

Onze generatie is met haar opgegroeid, maar mocht je geheugen nog even opgefrist moeten worden, hierbij nog even in het kort. Melanie Chisholm (1974) is een Britse zangeres en kreeg wereldwijd bekendheid als Sporty Spice van de Spice Girls. Hun eerste single ‘Wannabe’ werd een regelrechte hit en stond in 37 landen op nummer 1. In 1998 begon Melanie Chisholm aan haar solocarrière. ‘I Turn To You’, ‘Never Be The Same Again’ en ‘When You’re Gone’ werden enorme hits, en Chisholm treedt nog regelmatig op. ‘Sporty – Mijn leven als Spice Girl’ van Melanie Chisholm verschijnt vandaag bij Uitgeverij Spectrum.

Plotseling ben je onderdeel van één van de grootste popgroepen van de wereld

‘Plotseling maakte ik deel uit van één van de grootste popgroepen uit de geschiedenis, waarvan hit na hit uit werd uitgebracht, met optredens voor geweldige fans terwijl we girlpower verkondigden. Het was alles waar ik als klein meisje van gedroomd had, en het waren ongelofelijke tijden: de Brit Awards, Spiceworld: The Movie! De wereld rondtoeren en optreden op de meest iconische podia zoals Madison Square Garden, The O2, Wembley Stadium en de Olympische Spelen van 2012 in Londen.

Wie is Melanie Chrisholm eigenlijk echt?

Maar, als je een vrouw bent, kan die kracht makkelijk weggenomen worden door de mensen om je heen, al dan niet door druk, uitputting, schaamte, treiteren of een constant gevoel dat je niet genoeg bent. Ik sta bekend als Sporty Spice, Mel C, Melanie C of gewoon als Melanie Chisholm. In dit boek lees je wie ik écht ben en hoe ik daar, na al die jaren, vrede mee heb.

Ik heb ervan genoten om herinneringen op te halen en alles op papier te zetten, ook al was het lastig om een aantal van mijn donkerste periodes te herbeleven. Ik hoop dat dit boek inspirerend en empowering is en dat het je tegelijkertijd ook laat lachen.’ – Melanie Chisholm

De biografie ‘Sporty – Mijn leven als Spice Girl’ van Melanie Chisholm is vanaf vandaag verkrijgbaar (€24,99)