Stepler

Nieuwe gezondheidsapp Stepler beloont je voor iedere stap die je zet

Vandaag maakt Stepler, de gratis gezondheidsapp die beloningen biedt voor beweging, zijn officiële intrede in Nederland. Met Stepler kunnen gebruikers hun dagelijkse fysieke activiteiten bijhouden en tegelijkertijd beloningen verdienen voor iedere stap die ze zetten. Of het nu gaat om een stevige wandeling, een hardloopsessie of een rustige jog; elke inspanning wordt omgezet in punten. En die punten kunnen ingewisseld kunnen worden voor exclusieve producten, diensten en cadeaubonnen van bekende merken.

Global Running Day

Op Global Running Day, een wereldwijd erkende dag voor het aanmoedigen van lichamelijke activiteit, kondigt Stepler de officiële introductie van de app in Nederland aan. Over de hele wereld komen mensen vandaag samen om het plezier en de voordelen van hardlopen en andere vormen van beweging te vieren. Global Running Day benadrukt het belang van een actieve levensstijl, wat perfect aansluit bij de missie van Stepler om mensen op een interactieve manier te motiveren om gezonder te leven.

Met behulp van Google Fit, Apple Health of FitBit

Stepler registreert de stappen die je zet met behulp van een externe stappenteller, zoals Google Fit, Apple Health of FitBit. De stappen worden vervolgens automatisch omgezet in punten die je kunt inwisselen voor exclusieve producten en diensten van bekende merken als Adidas, Puma, Ikea, Netflix en Storytel. Na een indrukwekkend succes in Zweden, waar meer dan 10% van de bevolking de app al heeft omarmd en het aantal stappen van gebruikers met gemiddeld 24% is toegenomen, biedt Stepler nu Nederlanders de kans om net dat stapje extra te zetten voor hun gezondheid.

“Met de introductie van Stepler in Nederland willen we mensen inspireren om een actieve levensstijl te omarmen en te genieten van de vele voordelen die beweging met zich meebrengt”, zegt Niklas Joensen, Country Manager van Stepler in Nederland. “We zijn trots om op Global Running Day van start te gaan en Nederlanders te motiveren om iedere stap te laten tellen.”

Stepler is volledig gratis te gebruiken en te downloaden in de App Store en Google Play Store. Meer informatie vind je hier.