hotel des indes

Luxe Hotel Des Indes heropent haar deuren

Op 21 maart is het chique Hotel Des Indes tijdelijk gesloten, om de veiligheid en gezondheid van de gasten en de medewerkers van het hotel te waarborgen. Sindsdien hebben het management en de medewerkers van het voormalig stadspaleis niet stil gezeten en zijn er aanpassingen in de inrichting en procedures gerealiseerd om te voldoen aan de COVID-19 richtlijnen voor de Horeca.

Heropening

“Sinds het moment dat we onze deuren moesten sluiten kijken we ontzettend uit naar de heropening.” vertelt Coen Masselink, directeur van Hotel Des Indes. “Al zal het hotel niet direct op dezelfde voet verder gaan als hiervoor, aangezien wij natuurlijk ook rekening houden met de COVID-19 maatregelen vanuit de overheid. We hebben er alle vertrouwen in dat het ook deze keer weer goed komt. Dit hotel heeft immers twee wereldoorlogen overleefd en we komen hier zeker bovenop”. Het hotel volgt uiteraard de richtlijnen van het RIVM en heeft hiervoor gepaste maatregelen genomen.

Des Indes Lounge/Restaurant

Om zoveel mogelijk ruimte te creëren, heeft Hotel Des Indes het restaurant en het lounge-gedeelte samengevoegd. Op deze manier wordt er rekening gehouden met de 1,5 meter afstand, zonder concessies te doen op de service die het hotel zo hoog in het vaandel heeft staan. In Des Indes Lounge/Restaurant wordt een à la carte menu of een twee-of driegangenmenu geserveerd, zowel voor de lunch als voor het diner. Ook kan er worden genoten van een etagère vol met zoete en hartige lekkernijen tijdens een uitgebreide Afternoon Tea Deluxe of een Royal Afternoon Tea. Hotel Des Indes werkt vanaf 15 juni uitsluitend op basis van reserveringen. Reserveren kan heel gemakkelijk via de website of natuurlijk gewoon via de telefoon.

Geweldige zomeraanbieding

Hotel Des Indes biedt een veilige thuishaven voor alle gasten die deze zomer vorstelijk willen overnachten in Den Haag en trakteert hen graag op een zomeraanbieding. Gasten die nu bij Hotel Des Indes reserveren zijn verzekerd van een gratis kamer upgrade. Daarnaast profiteren zij van een early check-in of late check-out, een uitgestippelde stadswandeling en 15% korting op een Spa behandeling. De prijs voor een kamer begint al vanaf € 159,-excl. toeristenbelasting.

Den Haag is dé perfecte plek in deze periode. Het is er ruimtelijk, rustig en vlakbij zee. De stad heeft veel te bieden en kent een groot aantal attracties, zoals het Mauritshuis,  Escher in het paleis en het Scheveningse strand binnen handbereik.

hotel des indes

Dus wil je er even lekker luxe tussenuit in eigen land, dan kunnen wij deze locatie van harte aanbevelen!

XoXo
Team Lifestyle NWS

Meer travel artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS travelrubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!