Sonos Ray-2

Lancering soundbar Sonos Ray en nieuwe kleuren Sonos Roam

Sonos kondigde vandaag nieuwe speakers aan ter uitbreiding van het home cinema- en draagbare assortiment. Hierdoor hebben luisteraars vanaf nu nog meer mogelijkheden om moeiteloos te genieten van hun favoriete content. Het merk introduceert Sonos Ray, een compacte standalone soundbar met een indrukwekkend geluid voor zijn formaat, en drie stijlvolle kleuren voor de bluetooth smart speaker Sonos Roam.

Sonos Ray vanaf 7 juni beschikbaar en nieuwe kleuren Sonos Roam vanaf vandaag verkrijgbaar

Net als alle Sonos-producten produceren de nieuwste speakers van het merk geweldig geluid dat je helpt meer te horen en voelen. Of je nu thuis bent of onderweg. Ray is vanaf 7 juni wereldwijd verkrijgbaar voor €299, en de drie nieuwe kleuren van Roam zijn vanaf vandaag verkrijgbaar voor €199 per stuk.

“Huizen zijn tegenwoordig bioscopen, fitness studio’s, gaminghubs en nog veel meer geworden, mede mogelijk gemaakt door een streamingtijdperk dat niet langer alleen is voorbestemd voor tv, muziek en film”, vertelt Patrick Spence, CEO van Sonos. “Sonos Ray maakt het makkelijker dan ooit om al die luisterbelevingen nog mooier te maken dankzij het kleinere formaat en indrukwekkende geluid.”

Sonos Ray

Blockbuster sound met Sonos Ray

Ray legt de lat hoger voor thuisentertainment met nieuwe akoestische innovaties die gebalanceerd geluid, kristalheldere dialogen en robuuste bass produceren:

  • Kamervullend geluid: Speciaal ontworpen golfgeleiders projecteren het geluid van muur tot muur en de geavanceerde processor positioneert elementen nauwkeurig in de kamer zodat het voelt alsof je midden in het verhaal zit.
  • Nauwkeurig gebalanceerd: Een nieuw door Sonos ontworpen bass reflex-systeem produceert diepe en lage tonen met perfect gewogen bass, terwijl de op maat gemaakte akoestiek de midden en hoge tonen nauwkeurig in harmonie brengt.
  • Tot perfectie getuned: Net als alle andere Sonos-speakers werd Ray afgestemd met de hulp van de Sonos Soundboard, een groep toonaangevende specialisten uit onder andere de muziek- en filmwereld. Finetune het geluid nog verder met Trueplay voor een ideale luisterbeleving in elke kamer.
  • Optimaal luisteren: Spraakversterking van Sonos zorgt voor nog grotere helderheid zodat je nooit een woord hoeft te missen, terwijl Nachtgeluid de intensiteit van harde geluidseffecten vermindert zodat je niemand in huis stoort.
  • Compact ontwerp: Of je hem nu op een tv-meubel of in een kast zet: het strakke en indrukwekkend compacte design van Ray past in elke ruimte.
  • Duurzaam geluid: Ray is verpakt in onze meest duurzame verpakking tot nu toe, met een geschenkdoos en beschermende buffers gemaakt van 100% gerecycleerd papier.

De nieuwe soundbar werkt met al je favoriete streamingdiensten zodat je van films, muziek en meer kunt genieten. Open de Sonos-app en je kunt binnen een paar minuten beginnen met luisteren. Sonos Ray is te bedienen met je huidige afstandsbediening, de Sonos-app, Apple AirPlay 2 en meer. Voeg een paar One’s toe aan je home cinema-systeem voor surround sound of maak verbinding met een Sonos-speaker om in meerdere kamers te luisteren. Sonos Ray is vanaf 7 juni 2022 in de Benelux verkrijgbaar voor €299.

Sonos Ray-3

Nieuwe kleuren voor Sonos Roam: Olive, Wave en Sunset

Sonos’ ultradraagbare smart speaker, Sonos Roam, is nu verkrijgbaar in drie nieuwe kleuren: Olive, Wave en Sunset. De nieuwe kleuren van de veelzijdige Roam zijn geïnspireerd door de natuur, avondluchten en het buitenleven. Ze komen zowel binnen als buiten tot hun recht, maar passen nog steeds bij de rest van het Sonos systeem:

  • Olive: Geïnspireerd op uitbundige landschappen – van woestijncactussen tot keurig aangelegde parken.
  • Wave: Dankt zijn kleur aan serene kustlijnen en verkoelende zwembaden.
  • Sunset: Beïnvloed door gekleurd woestijnzand en imposante zonsondergangen.

“Terwijl we ons gevoel van nieuwsgierigheid weer de vrije loop laten en nieuwe ervaringen najagen, denken we meer na over hoe wat we (mee)dragen onze eigen stijl weergeeft”, legt Maxime Bouvat-Merlin, SVP for Hardware bij Sonos, uit.

Met de ultradraagbare Roam kun je al je favoriete content streamen via wifi en bluetooth. Daarnaast is hij waterdicht en heeft hij een batterij die de hele dag meegaat zodat je altijd contact houdt, waar je nieuwsgierigheid je ook heen leidt. Alle drie de nieuwe kleuren zijn wereldwijd verkrijgbaar vanaf vandaag voor €199.

Kijk voor meer informatie op www.sonos.com.