Ultra Pure High-Potency Serum

Kiehl’s lanceert 3x Ultra Pure High-Potency Serum

Voor een optimale, gezonde huidconditie is het essentieel om een huidverzorgingsroutine samen te stellen op basis van producten met bewezen formules, gericht op specifieke huidbehoeften. Kiehl’s introduceert in 2023 drie maal een nieuw Ultra Pure High-Potency Serum. Elk serum biedt een eigen ultra-zuivere, doelgerichte huidverzorgings-oplossing.

Elk serum, er zijn drie varianten, is zowel clean als vegan en bevat slechts 10 ingrediënten of minder. Elk een ultra-zuiver serum, verrijkt met één uiterst effectief ingrediënt voor een ultra-doelgerichte en werkzame, minimalistische formulering. Deze snelwerkende formuleringen, getest op alle huidtypen, ook de meest gevoelige, beloven doeltreffende resultaten.

Ultra Pure High-Potency Serum-4

Kiehl’s Ultra Pure High-Potency Serum 5% Niacinamide: vermindert talg

Samengesteld op basis niacinamide, hét ster ingrediënt wat betreft effectiviteit, vermindert het serum een overmatig talgproductie en kalmeert en vermindert zichtbare roodheid, evenals de aanwezigheid van imperfecties. De formule zorgt voor een glimvrije huid met een gezonde uitstraling. Direct effect: talg/glim is met 58% verminderd en na 2 weken applicatie zijn de imperfecties zichtbaar verminderd.

Ultra Pure High-Potency Serum-2

Kiehl’s Ultra Pure High-Potency Serum 9.8% Glycolic Acid: egaliseert de huidtextuur

Deze formule, verrijkt met glycolzuur, exfolieert op effectieve wijze dode huidcellen om een hernieuwd, meer helder en gelijkmatiger huidbeeld te onthullen. Direct effect: 82% van de deelnemers geeft aan dat de huidtextuur meer verfijnd voelten dat de huid een stralende gloed heeft.

Ultra Pure High-Potency Serum-3

Kiehl’s Ultra Pure High-Potency Serum 1.5% Hyaluronic Acid: vult vochttekort op

Bekend als effectief hydraterend ingrediënt is dit serum verrijkt met hyaluronzuur voor een diepwerkende, hydraterende werking en de huid een meer ‘opgevuld’ (plumped) en soepeler gevoel te geven. De formule verhoogt direct de hydratatie met 89% voor een verbeterde dichtheid aan het huidoppervlak.

Meer informatie over de Ultra Pure High-Potency Serums vind je hier.