Fletcher Hotel Landgoed Avegoor

Heerlijke luxe winterse hotel lastminutes in Nederland

De feestdagen zijn ruimschoots voorbij en de lente laat nog wel even op zich wachten. Het is koud buiten, we gaan de deur uit in het donker en komen thuis in het donker, kortom: de perfecte tijd voor een heerlijk weekendje weg om de saaiste maanden van het jaar een kleurrijk randje te geven! En dan denken we natuurlijk al snel aan een zonnig oord ergens ver hiervandaan, maar voor gezelligheid, luxe en ontspanning hoef je echt geen uren in het vliegtuig door te brengen. Heb je wel eens aan een luxe weekendje weg in ons eigen prachtige land gedacht? Wij hebben een aantal interessante hotelaanbiedingen voor jullie op een rij gezet.

Fletcher Hotel Landgoed Avegoor

Fletcher Hotel Landgoed Avegoor

Fletcher Hotel Landgoed Avegoor ligt op een schitterend acht hectare groot landgoed in het plaatsje Ellecom in Gelderland. Ellecom ligt aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom op ongeveer 20 minuten rijden van Arnhem. Geniet van een luxe verblijf, bezoek modestad Arnhem en kom na afloop tot rust in de sauna van het hotel. Het hotel beschikt over tweepersoonskamers en een aantal suites, een aantal kamers heeft een balkon. De hotelkamers bevinden zich in de bijgebouwen van het landhuis, die met een lange hal aan het landhuis verbonden zijn. De tweepersoonskamers zijn standaard voorzien van twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed met televisie, telefoon, zithoek, bureau en kledingkast. Daarnaast beschikt de kamer over een badkamer met inloopdouche en toilet.

WestCord Hotel Schylge

Het 4-sterren Westcord Hotel Schylge is gevestigd aan de enige natuurlijke baai van Nederland op het eiland Terschelling. Vanuit dit hotel heb je een prachtig uitzicht over de Waddenzee. Je logeert op steenworp afstand van het dorp West-Terschelling, beleeft panoramische uitzichten vanaf het buitenterras en je warmt na een uitgebreide strandwandeling heerlijk op in de hoteleigen wellness. Je kunt daar gebruikmaken van een sauna, stoombad, solarium en een schoonheidssalon of een duik nemen in het verwarmde binnenzwembad. In het à-la-carte-restaurant ‘Op West’ kun je genieten van seizoensgebonden gerechten, bereid door sterrenkok Ton van Scheppingen. De 88 moderne en luxueuze hotelkamers zijn voorzien van boxspringbedden, een ruime zithoek, een balkon en een ruime badkamer met bad, aparte douche en toilet.

Van der Valk Hotel Nuland – ‘s-Hertogenbosch

Van der Valk Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch

Van der Valk Hotel Restaurant Nuland – ’s-Hertogenbosch beschikt over diverse luxe faciliteiten. ’s Ochtends kun je uiteraard genieten van een heerlijk ontbijt in het hotel-restaurant, ’s middags en ’s avonds kun je hier terecht voor lunch en diner. De keukenbrigade van Gerrit’s Restaurant serveert diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Bij mooi weer biedt het zonnige buitenterras een uitkomst. Proost samen op een relaxed weekendje weg en sluit je dag af in het casino van het hotel. De mooie kamers van het hotel zijn van alle gemakken voorzien. Alle kamers hebben een televisie, telefoon, kluisje, airconditioning, minibar, gratis WiFi, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met een douche, toilet en een föhn. Een aantal kamers beschikt over een balkon.

Fletcher Hotel Amsterdam

Fletcher Hotel Amsterdam

Het 4-sterren Fletcher Hotel Amsterdam in Amsterdam is gevestigd nabij de A9, dus gemakkelijk te bereiken met de auto. SKY Restaurant Pi vormt een van de hoogtepunten van dit hotel. Het restaurant heeft een mooie menukaart, waarop je onder andere gerechten vindt waar de beroemde kaas Old Amsterdam in is verwerkt. De luxe tweepersoonskamers (al dan niet met tussendeur), familiekamers en executive kamers zijn allen voorzien van een tweepersoonsbed of gescheiden bedden. Ook beschikken de kamers over telefoon, televisie, airconditioning, gratis WiFi, een kluisje, een bureau en is er een koffiemachine aanwezig. De badkamers zijn uitgerust met toilet en douche. Boek je een executive kamer? Dan ben je verzekerd van een fantastisch uitzicht over Amsterdam.

Best Western PLUS City Hotel Gouda

Het 4-sterren Best Western PLUS City Hotel Gouda heeft een prachtige ligging aan rivier de Gouwe, aan de rand van het historische centrum van Gouda. Gouda wordt ook wel het historisch hart in het Groene Hart genoemd en staat bekend om de Goudse kaas, maar ook om de beroemde kaarsen, pijpen en stroopwafels. De compacte binnenstad werd in 2011 niet voor niets genomineerd voor de titel ‘Beste Binnenstad’. Ontdek de stad door langs de monumentale geveltjes door de smalle, middeleeuwse straatjes met leuke winkeltjes te lopen. Het hotel beschikt over een eigen restaurant, waar je kennis kunt maken met de culinaire kant van het Groene Hart. De rookvrije en geluiddichte hotelkamers zijn voorzien van boxspringbedden, een bureau, een zithoek, koelkast, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met bad of douche, toilet, een haardroger en gratis toiletartikelen.

Heb jij aankomend weekend nog geen plannen? Dan is dit uitgebreide aanbod last-minute deals van Voordeeluitjes.nl zeker een bezoekje waard.

Have fun!
Xoxo
Team Lifestyle NWS

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Voordeeluitjes.nlMeer travelnieuws? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS travelrubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!