Dr. Hauschka

Dr. Hauschka opent pop-up beauty boutique in Pulitzer Amsterdam

Het 100% natuurlijke cosmeticamerk Dr. Hauschka en vijfsterrenhotel Pulitzer Amsterdam hebben de handen ineengeslagen en openen samen een pop-up beauty boutique in een kamer van het Amsterdamse hotel. Voor het eerst in de 50-jarige geschiedenis van het hotel is iedereen nu ook welkom voor een rustgevende gezichts- of lichaamsbehandeling.

Een oase van rust, midden in de stad

Vanaf 4 november opent er in een luxe hotelkamer met eigen ingang aan de Prinsengracht een oase van rust, midden in het hart van Amsterdam. Pulitzer Amsterdam is met een uitgestrekte binnentuin de ideale plek om even de drukte van de stad te ontvluchten. De samenwerking met het iconische Dr. Hauschka maakt de plek om even te pauzeren compleet met een hotelkamer die is omgetoverd tot een ontspannen beauty boutique. De pop-up beauty boutique is geopend van woensdag tot en met zondag, van 10.00 uur tot 18.00 uur, op donderdag is er de mogelijkheid voor een avondbehandeling tot 22.00 uur.

Zowel de uiterlijke als de innerlijk wereld wordt verzorgd

De holistische benadering van Dr. Hauschka zorgt ervoor dat niet alleen je huid en uiterlijke schoonheid opknapt, maar ook je innerlijke wereld goed verzorgd wordt. De gecertificeerde Dr. Hauschka therapeuten verzorgen jouw huid met 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten die volledig worden afgestemd op wat jouw huid nodig heeft. Het uitgebreide treatment menu bestaat uit vier gezichtsbehandelingen, een lichaamsbehandeling en een voetbehandeling.

De Dr. Hauschka menukaart in Pulitzer Amsterdam

De pop-up beauty boutique is geopend van woensdag tot en met zondag, van 10.00 uur tot 18.00 uur, op donderdag is er de mogelijkheid voor een avondbehandeling tot 22.00 uur.

 • Klassieke gezichtsbehandeling ontwikkeld door (co-founder) Elisabeth Sigmund
  Een totaalbelevering, voor een prachtige huid, diepe ontspanning.
  120 min – € 150
 • Reinigende gezichtsbehandeling
  Voor een stralende, diep gereinigde huid. Je huid haalt opgelucht adem.
  75 min – € 95
 • Verstevigende gezichtsbehandeling
  Voor een tijdloos mooie en gladde huid.
  135 min – € 175
 • Gezichtsbehandeling ‘Tijd voor mezelf’
  Gun jezelf pure verwennerij en laad weer helemaal op.
  60 min – € 75
 • Lichaamspacking met verzorgende oliën
  Een heerlijke time-out, verzorgend, verwarmend en versterkend.
  90 min – € 115
 • Vitaliserende voetbehandeling
  Ontspant je voeten, verwent je huid, verzorgt jou.
  40 min – € 50

Zowel hotelgasten, Amsterdammers als dagjesmensen zijn welkom om een behandeling te boeken. Reserveren kan via de website van Pulitzer Amsterdam. De pop-up beauty boutique is tot ten minste eind februari 2021 geopend.

Dr. Hauschka-2

Meer beauty artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS beautyrubriek! Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!