Missoni

Delta Air Lines gaat samenwerken met Italiaans luxemerk Missoni

De Delta One premium beleving wordt binnenkort nog exclusiever dankzij een nieuwe samenwerking van Delta Air Lines met het Italiaanse luxemodehuis Missoni, bekend van het levendige en creatieve gebruik van kleuren en patronen. De typerende styling wordt verweven in meerdere contactmomenten van de Delta One business class ervaring. 

Naast de exclusieve amenity kits zal Missoni aangepaste elementen integreren in de nieuwe Delta One lounge op luchthaven New York-JFK. Deze samenwerking heeft als doel een meer luxueuze ervaring te bieden voor Delta One passagiers.

Op de grond en in de lucht een Delta One ervaring

“We hebben bewust op de grond en in de lucht een Delta One ervaring gecreëerd die echt premium en verheven aanvoelt. Missoni’s elegantie en prestige sluiten perfect aan bij die visie,” zei Mauricio Parise, Vice President – Brand Experience Design. “De door Missoni ontworpen amenity kits, samen met unieke designelementen in onze Delta One lounge op JFK, zullen een hoogwaardige en onderscheidende vernieuwing aan ons meest exclusieve product geven.”

De nieuwe Delta One amenity kits zullen Missoni’s kenmerkende textuur met zigzagpatroon aan de buitenzijde hebben. Datzelfde doordachte ontwerp zet zich voort aan de binnenkant en met een door Missoni exclusief voor Delta ontworpen patroon en kleurenpalet. Het weerspiegelt het uitzicht vanuit het raam op 30.000 voet hoogte en is een eerbetoon aan Delta’s bijna 100-jarige luchtvaarterfgoed.

Missoni-2

Naast de nieuwe kits zal ook een selectie van Missoni’s home collectie te zien zijn in de nieuwe Delta One lounge op New York-JFK, die op 26 juni opent.

“De Missoni amenity kits zijn met veel aandacht ontworpen en belichamen een tijdloze elegantie en een diepe verbinding met de omringende wereld,” zei Alberto Caliri, Creative Director bij Missoni. “Daarnaast betekent het aanpassen van de Delta One lounge op JFK een belangrijke toevoeging aan onze lifestylebenadering. We zijn verheugd om met Delta samen te werken aan de Delta One-ervaring.”
De nieuwe amenity kits zijn vanaf half juli beschikbaar in Delta One op alle Delta-vluchten van en naar Italië en Parijs en worden wereldwijd gelanceerd in september. Delta Premium Select amenity kits zullen ontworpen blijven worden door Someone Somewhere.

De inhoud van de kits

De inhoud van de kits bestaat uit huidverzorgingsproducten van Grown Alchemist, een bamboe tandenborstel met tandpasta, een slaapmasker, oordopjes, sokken en een pen. Naast de Missoni amenity kits genieten klanten die in Delta One vliegen ook van de exclusieve Delta One Bedding collectie met een smaakvol dekbed, groot slaapkussen en slippers.

Als een van de meest exclusieve klassen in de lucht biedt Delta One ruime flatbeds, gratis toegang tot de Delta Sky Club en gebruik van Sky Priority-services — allemaal geperfectioneerd door luxe details die de reiservaring verbeteren. Klanten die in Delta One reizen, kunnen zich uitstrekken en genieten van premium voorzieningen zoals zacht beddengoed, veel drankopties en een regelmatig vernieuwd en door het seizoen geïnspireerd menu aan boord.