email-app

De meest veelzijdige mail-app van dit moment

Deze veelzijdige mail-app was tot nu toe enkel op uitnodiging te gebruiken, maar is sinds deze week voor alle iOS-gebruikers gratis beschikbaar. Polymail hoort thuis in de lichting uitstekende mail-apps van dit moment. Zo veeg je berichten vanuit je inbox naar links of rechts om te archiveren, verwijderen, later lezen en meer; al die zaken zijn makkelijk zelf in te stellen.

Onderscheidende opties

Polymail biedt een aantal interessante onderscheidende opties, zoals de mogelijkheid om leesbevestigingen mee te sturen. Per bericht is in te stellen of je een bevestiging wil wanneer de ontvanger je bericht heeft gelezen, ook kan je zien hoe vaak je bericht is gelezen. De ontvanger kan overigens niet zien dat hij op die manier in de gaten wordt gehouden. Daarnaast maakt de app het previewen van bijlagen en zelfs bijgevoegde zip-bestanden mogelijk.

Mail kort na verzenden annuleren

Een ontzettend handige feature is ook de mogelijkheid om een bericht kort na verzenden alsnog te annuleren. Polymail heeft een vertraging van een paar seconden tussen het drukken op de verzend-knop en het daadwerkelijk versturen. Je kunt eveneens het verzendmoment van een bericht instellen, zodat het over uren of zelfs dagen pas verzonden wordt. De mail-app geeft overigens ook een handig overzicht van berichten per verzender.

Kortom: wij zijn razend enthousiast over Polymail, tip van de redactie!

Download Polymail voor iOS (gratis)

Bron: NuTech.nl
Wil jij op de hoogte blijven van het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!