SteamOne-3

De compacte SteamOne kledingstomer: de perfecte reisgenoot

Het vakantieseizoen staat voor de deur, en voor liefhebbers van mode betekent dit maar één ding: het is tijd om je reisgarderobe te plannen! Maar hoe zorg je ervoor dat je er altijd fris en onberispelijk uitziet, zelfs als je onderweg bent? Zeg hallo tegen de ultieme reisgenoot voor elke modieuze reis: de compacte SteamOne kledingstomer

Fris op vakantie 

Of je nu een enthousiaste fashionista bent die op zoek is naar unieke stukken in de boetiekjes van Parijs, of een cultuurliefhebber die graag de prachtige architectuur van Rome verkent, een compacte kledingstomer is een absolute must-have in je koffer om kreukvrij door jouw vakantie te gaan. SteamOne biedt handige stomers aan die heel easy in jouw koffer of trolley passen. Zo kun je jouw outfit op een handige en efficiënte gemakkelijk opfrissen, waar je ook bent.  

Veelzijdig en snel

Er zitten veel voordelen aan het gebruik van kledingstomers van SteamOne op vakantie. Zo is het compacte formaat perfect voor reizigers die graag licht reizen en weinig ruimte willen verspillen. De Foldable stomer is – zoals de naam al doet vermoeden – gemakkelijk op te vouwen en past hierdoor in elke koffer waardoor je meer ruimte overhoudt om jouw favoriete outfits mee te nemen. 

Een ander voordeel van stomen met SteamOne is dat de kledingstomers geschikt zijn voor alle soorten stoffen, inclusief de meest kwetsbare. In tegenstelling tot strijkijzers, die vaak ongewenst glans of vlekken op jouw kleding kunnen achterlaten, biedt SteamOne een veilige en zachte behandeling van jouw mooiste kledingstukken. Het is de perfecte oplossing voor reizigers die waarde hechten aan het behoud van de kwaliteit en levensduur van kleding. 

SteamOne-2

Of je nu op een zakenreis bent, of gewoonweg wilt shinen tijdens je vakantie, de compacte kledingstomer is de sleutel tot succes. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over gekreukte kleding. Met SteamOne in je bagage ben je altijd klaar voor elke gelegenheid. 

S-Travel model

SteamOne heeft voor iedere portemonnee een model. Zo bieden zij ook de S-Travel aan en deze is te koop voor maar €39,99,-

SteamOne heeft drie collecties: Home, Nomad (de travel collectie) en Pro. Alle stomers van SteamOne passen perfect in ieder interieur. Van de George – een in het oog springende stomer vernoemd naar George Clooney – tot de Foldable – een portable handstomer die je super eenvoudig overal mee naartoe neemt.

De producten van SteamOne zijn verkrijgbaar via Bol.com en Coolblue.

SteamOne