Clinique opent allereerste store in Nederland

Clinique opent allereerste store in Nederland

Op maandag 15 april opende Clinique de deuren van de allereerste Free Standing Store in Nederland. Deze nieuwe store is te vinden in het Alexandrium Shopping Center te Rotterdam. Rotterdam is een centraal gelegen stad en volop in ontwikkeling. Aldus de ideale plaats voor de eerste Clinique store binnen Nederland, maar ook binnen West-Europa.

Gedurende het officiële openingsweekend, van 23 t/m 26 mei, vinden er verschillende leuke acties in de winkel plaats. Wil je hier graag van op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de Clinique nieuwsbrief via Clinique.nl of volg @Cliniquenl via Instagram. Er zullen tal van Clinique verrassingen zijn, so stay tuned…

Persoonlijk advies van een Clinique expert!

De absolute meerwaarde van de Clinique store is persoonlijk skin care en make-up advies op maat voor de huid van de consument. De Clinique experts bieden door middel van de Augmented Clinical Reality-app een face scan die de huid analyseert en onmiddellijk aangepast advies geeft. Consumenten krijgen ook de mogelijkheid om van You Time Services gebruik te maken. Heeft de consument weinig tijd? Tijdens een adviesmoment van 5 of 10 minuten geven de experts snelle beauty tips & tricks. Meer tijd beschikbaar? Geniet dan van een complete make-up make over of eenpersoonlijk skin care advies. Nog meer extraatjes die de Clinique store biedt: bij aankoop van €29 aan producten ontvangt men 2 luxe miniaturen. Bij aankoop van €49 ontvangt men een tasje met 4luxe miniaturen.

Praktische info :

Winkel open vanaf 15 april
Officiële openingsweekend: 23 t/m 26 mei
Alexandrium Shopping Center, Korte Poolsterstraat 106, 3067 LZ Rotterdam

 

Meer beautynieuws? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS beautyrubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!