Invisible UV Flawless Poreless Primer

Charlotte Tilbury introduceert Invisible UV Flawless Poreless Primer

Goed nieuws voor alle Charlotte Tilbury make-up fans: het merk lanceert namelijk haar eerste primer met SPF 50 erin verwerkt. De Invisible UV Flawless Poreless Primer. Charlotte Tilbury’s SPF 50 primer beschermt de huid niet alleen tegen UVA/B-stralen en schadelijke stedelijke vervuiling, maar hydrateert, egaliseert, vervaagt en filtert de huid.

Een gewichtloze SPF 50

Deze nieuwe primer is Charlottes volgende generatie, gewichtloze SPF 50 filter shield met een flawless poreless afwerking. Een verfraaiende, hydraterende, beschermende filter die jouw teint primeert zonder gebruik te maken van parfum of siliconen. Het is een heerlijke gewichtloze formule, geen sprake dus van een zware zonbescherming die je de hele dag als een dikke laag op je huid voelt zitten.

Bescherm je tegen de vijf dagelijkse milieu-invloeden

Regelmatige blootstelling aan de vijf dagelijkse milieu-invloeden – zon, vervuiling, kou, hitte en wind – kan schade veroorzaken aan de structuur van de huid. Overmatige blootstelling aan zonlicht veroorzaakt fijne lijntjes en rimpels, vermindert de elasticiteit van de huid, leidt tot een ongelijkmatige teint, vergrote poriën en een verlies van een jeugdige, stralende uitstraling.

Hydrateert, egaliseert, vervaagt en filtert

Charlotte Tilbury’s SPF 50 primer beschermt de huid niet alleen tegen UVA/B-stralen en schadelijke stedelijke vervuiling, maar hydrateert, egaliseert, vervaagt en filtert de huid met een onzichtbare, flawless poreless sluier, die jouw teint perfect beschermt en primeert voor airbrushed make-up.

De Invisible UV Flawless Poreless Primer is vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van €49. Kijk voor meer informatie op de website van Charlotte Tilbury.