Betoverende hortensia

De nieuwe kamerhortensia’s van Magical toveren met kleur. Ze bloeien maar liefst vijf maanden èn veranderen van kleur. Je raakt er dus nooit op uitgekeken. 

Toverbloemen

De nieuwe, compacte en rijkbloeiende hortensia voor in huis is verkrijgbaar in twee varianten: Magical Revolution en Magical Amethyst. Ze zijn er allebei in de startkleuren roze en blauw. Zet de kamerplanten op een plek met veel daglicht, maar niet in de felle zon. Door invloed van daglicht veranderen de hortensia’s langzaam van kleur. De bloemen van de Magical Revolution verkleuren naar donkerrood. De Magical Amethyst verandert uiteindelijk naar diepgroene bloemen.

150 dagen bloei

De Magical kamerhortensia’s zijn ijzersterk en bloeien extreem lang door. Wie de plant goed verzorgt, heeft er zeker 150 dagen plezier van. De verzorging is eenvoudig: Houd de grond steeds vochtig en geef tijdens de bloeiperiode eens per maand een beetje plantenvoeding voor hortensia’s.
Magical kamerhortensia’s zijn in verschillende formaten vanaf eind maart verkrijgbaar bij tuincentrum en bloemist (vanaf € 6,95).

Kijk voor meer informatie, inspiratie en verzorgingstips op www.magicalcoloursyourhome.com.

Magical-Amethyst-blauw-WEB Magical-Amethyst-roze-WEB Magical-compleet-WEB Magical-Revolution-blauw-roze-1-WEB Magical-Revolution-blauw-roze-2-WEB Magical-Revolution-blauw-WEB Magical-Revolution-roze-2-WEB Magical-Revolution-roze-3-WEB Magical-Revolution-roze-4-WEB Verkleuring-Magical-Amethyst-blauwVerkleuring Magical Amethyst blauw

Verkleuring-Magical-Amethyst-rozeVerkleuring Magical Amethyst roze

Verkleuring-Magical-Revolution-blauwVerkleuring Magical Revolution blauw

Verkleuring-Magical-Revolution-rozeVerkleuring Magical Revolution roze

 

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!