7 tips voor een positieve mindset

Het weer werkt op dit moment niet echt mee. Maar het is nog steeds het begin van een prachtig nieuw jaar en de lente staat stiekem al best wel snel voor de deur. Daarom vandaag 7 tips om die positieve mindset van ons drukke business ladies een extra boost te geven. 

1. 

Zet tegenover iedere negatieve prikkel, direct een positieve gedachte.

2.

Ga vanaf nu van het positieve, in plaats van het negatieve uit bij jezelf, je omgeving en nieuwe mensen die je in de toekomst ontmoet.

3.

Verpreid die positieve vibes! Stuur minimaal iedere dag een vrolijk berichtje met een positieve boodschap naar een familielid of vriend(in).

4.

Laat je niet afleiden en houd je bezig met slechts 1 ding tegelijk. Dus weg die telefoon als je gezellig met iemand  koffie gaat drinken of thuis even lekker tot rust wilt komen met een goed boek of een leuke serie. Je zult verbaasd staan hoeveel extra informatie en plezier je dit op gaat leveren… 

5.

Blijf niet steken in zaken waar je je druk over maakt. Bedenk wat je aan de situatie kunt veranderen en ga over tot actie! Ook al is het probleem hierna niet opgelost, het geeft je toch het gevoel dat je er iets aan gedaan hebt.

6.

Laat je niet leiden door je drukke agenda, maar probeer ieder moment van de dag bewust mee te maken. Wij drukke carrière-dames zijn al snel geneigd om van laptop naar meeting te leven  en zo vliegt de dag ongemerkt aan ons voorbij, zonde!

7.

Eindig iedere dag met het opschrijven van drie dingen waar je die dag blij van werd, en dat kan alles zijn, van een persoon tot een goed boek, een mooie bos bloemen of je gekke hondje. Zo val je altijd met een lach op je gezicht in slaap.

 

Goodluck!
Xoxo
Team Lifestyle NWS

 

Meer lifestylenieuws? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS lifestylerubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!