Leren speechen

4 tips om te leren speechen als Obama

Wij kennen weinig mensen die zo scherp en boeiend voor een groot publiek kunnen spreken als Barack Obama, hij betovert zijn publiek met zijn speeches. Wil jij leren speechen als Obama? Dat kan! Obama’s speechwriter Sarah Hurwitz verklapt vier belangrijke tips. 

Leren speechen, een mooi voorbeeld

en mooi voorbeeld van een geweldig speech van Obama is zijn speech A More Perfect Union. Hiermee trok hij in 2008 zijn presidentiële campagne uit het slop. Authenticiteit was hierbij het aller belangrijkste kernpunt. Wat is het meest echte, meest pure dat je over dit onderwerp kunt vertellen? Gebruik die anekdote, dat maakt het verhaal geloofwaardig en herkenbaar voor de toeschouwer. Check voor de overige drie belangrijke tips om te leren speechen, de hieronder geplaatste video.

Meer carrière artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS carrièrerubriek! Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!