ondergoed

Welk ondergoed draag jij?

Misschien verrast het je, misschien niet, maar de meeste mensen dragen een degelijke slip onder hun kleding. Slips zitten lekker en omdat er veel soorten zijn, is er voor iedereen een slip naar wens. Of ga jij voor een andere onderbroek; een boxer, string of juist een onderbroek met pijpjes. Welk ondergoed draag jij het liefst?

De een zweert erbij …

Niet iedereen is gek op een string, maar wie hem dagelijks draagt, zweert erbij. Aan de achterkant heeft deze slip alleen een dun stukje stof. Het is een goede slip als je een strakke, aansluitende jurk of rok draagt, omdat je met zo’n onderbroek geen enkel naadje ziet. Maar zelfs bij strings heb je diverse soorten, een lage, tanga of hoge, maar je hebt ook de gewone string. 

Comfortabel

Boxers zijn er voor mannen en vrouwen. Het is een strakke onderbroek met pijpjes. Voor de man heb je ook in een wijde variant. Ook een boxer is een onderbroek die bij je moet passen. Zachte boxers, bijvoorbeeld gemaakt van bamboe, zijn een aanrader. Ze sluiten goed aan, maar zitten toch comfortabel. Voor de dames heb je ook een cheecky boxer. Dit is een hoog model met kortere pijpjes. 

Bovenbenen bedekt

Broekjes met een extra lange pijp zijn ook populair. Deze onderbroeken kruipen niet op. Bij zowel mannen als vrouwen is het voordeel van deze onderbroek dat hij je een deel van je bovenbeen verstopt. Handig, als je zelf vindt dat je bovenbenen te breed zijn. Sommige vrouwen dragen deze onderbroeken graag onder een jurk of rok, omdat door de pijpjes je bovenbenen niet tegen elkaar aan schuren. 

A winning team

Tot slot hebben we qua ondergoed natuurlijk de gewone slip. Uitleg hierover is misschien niet nodig, we kennen hem allemaal. Toch zijn bij de slip ook diverse varianten op de markt. Neem een hoog of laag model rio of een tanga. Veel mensen zweren bij de gewone slip, omdat ze lekker zitten. Maar wellicht ook omdat ze deze al jaren kopen en niet beter weten. Never change a winning team, niets is meer vervelend dan een nieuwe onderbroek kopen die niet lekker zit!