beurs eigen huis 2019

Weekendtip: Beurs Eigen Huis 2019 | 15 t/m 17 maart

Beurs Eigen Huis 2019 is met ruim 200 exposanten op het gebied van bouw, verbouw, keuken, bad, tuin & interieur, de grootste woon- en inspiratiebeurs in Nederland. Van 15 t/m 17 maart vindt de voorjaarseditie van Beurs Eigen Huis plaats. Ga je bouwen of verbouwen, verhuizen of renoveren, wil je nieuwste woontrends zien of ben je toe aan een nieuwe tuinset? Kom dan dit weekend inspiratie opdoen in de Jaarbeurs Utrecht. 

Realiseer jouw eigen (duurzame) droomhuis

Naast de nieuwste en meest stijlvolle woontrends, kom je op Beurs Eigen Huis ook alles te weten over duurzame ontwikkelingen en om je woning klaar te maken  voor een duurzame toekomst. Zo krijg je antwoord op vragen als: “Hoe laat je een energiezuinige woning bouwen?”, “Hoe kan je je huidige woning verduurzamen?” en “Wat zijn de nieuwe bouweisen?”. Voor goed advies ben je bij Beurs Eigen Huis op het juiste adres. Neem je (bouw)tekeningen mee en schuif aan bij architecten, klimaatexperts, kleuradviseurs, interieurarchitecten, hypotheekverstrekkers, lichtadviseurs en meer.

Praktische informatie

Datum Beurs Eigen Huis: 15 t/m 17 maart 2019
Openingstijden: 10:00-17:00 uur
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Entreeprijzen: online ticket € 14,00 p.p, € 17,50 p.p. aan de kassa. Kinderen t/m 15 jaar gratis entree.

Kijk voor meer informatie en het kopen van toegangskaarten op de website van Beurs Eigen Huis!

Zien wij je daar?
Xoxo
Team Lifestyle NWS

 

Meer design artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS beautyrubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!