post Postcode Loterij

Uitschrijven voor ongewenste post Postcode Loterij en VriendenLoterij

We kunnen er een heel lang en uitgebreid verhaal omheen schrijven, maar het komt er op neer dat het veelvuldig ontvangen van ongewenste post van de Postcode Loterij en/of de VriendenLoterij gewoon ontzettend irritant is. Daarnaast is het ook nog eens zonde van al die prachtige bomen en het milieu. Maar wist jij dat het eigenlijk heel erg makkelijk is om je voor al deze ongewenste post uit te schrijven? Wij leggen je in dit artikel uit hoe je dit snel en gemakkelijk kunt regelen.

Uitschrijven post Postcode Loterij

De Postcode Loterij houdt iedereen in Nederland (tot grote ergernis) graag op de hoogte van het laatste nieuws, de acties en de spelletjes van de Nationale Postcode Loterij. Wil jij deze ongewenste post van de Postcode Loterij stoppen? Dat kun je dat snel en gemakkelijk als volgt regelen:

  1. Surf naar deze pagina op de website van de Postcode Loterij.
  2. Vul je persoonsgegevens in en vink aan dat je op dit adres geen geadresseerde reclame van de Nationale Postcode Loterij wilt ontvangen.
  3. Ontvang jij de deze post op naam van de oude bewoners van je huis? Vul dan de persoonsgegevens van de oude bewoners is.
  4. Klik op ‘verzenden’ en klaar is Kees. Ze geven nog wel een tijdsmarge van zes weken aan om deze persoonlijke voorkeuren door te voeren omdat sommige post al lang van tevoren is voorbereid en ingepland, maar als het goed is ontvang je hierna geen ongewenste post meer.

Uitschrijven post VriendenLoterij

Wil jij geen geadresseerde post meer ontvangen of ontvang je geadresseerde reclamepost op naam van oude bewoners? Dan kun je je voor allebei heel gemakkelijk op deze manier uitschrijven:

  1. Surf naar deze pagina op de website van de Vrienden Loterij.
  2. Vul op deze pagina de gegevens in zoals op het poststuk vermeld staan en vink aan dat je op dit adres geen geadresseerde reclame van de VriendenLoterij wilt ontvangen.
  3. Ontvang jij de deze post op naam van de oude bewoners van je huis? Vul dan de persoonsgegevens van de oude bewoners is.
  4. Klik op ‘verzenden. Houd rekening met een overgangsperiode van zes weken voordat het stopt. Dit komt doordat sommige post al ruim van tevoren is voorbereid. Maar als het goed is ben je na deze zes weken van alle ongewenste post verlost.