TYPHOON’S NWS-FLASH Januari 2017

Marlies Bax schrijft over de meest smakelijke culinaire brands van de wereld als The Storyteller van Typhoon Hospitality. Typhoon Hospitality is een uniek hospitality marketing- & PR-bureau. Van restaurant tot hotel tot spirit en alles ertussenin; if it’s hospitality related, it’s their business! Iedere maand presenteert Marlies een culinaire news-flash op Lifestyle NWS.

IZAKAYA Supreme Brunch

Kun je nog niet afkicken van de glamoureuze feestjes die december zo scheutig met zich meebracht? Hoeft ook niet. Bij IZAKAYA baddert je innerlijke glamourjunkie op 29 januari gewoon nog even in de champagne. Zondagse theeleuterij krijgt tijdens IZAKAYA Supreme Brunch een make-over met betoverende sushi, live entertainment en algehele extravagantie. Warning: this is NOT your mother’s Sunday brunch.

SNCKBR Eindhoven

SNCKBR de gekste! De lichtstad van Nederland kan voortaan verder als lightstad. SNCKBR waagt zich buiten de ring en opent dit voorjaar SNCKBR NDHVN in – hoe raad je het?! – Eindhoven. Ook voor onze hoofdstedelingen is er goed nieuws. Vanaf 10 januari heeft deze relaxte healthspot een compleet nieuw menu. Een avond tafelen zonder de goede voornemens te breken? Check.

Hotelnacht 2017

Op 14 januari gaan we weer lekker weg in eigen stad. Hotelnacht bestaat 5 jaar en viert dit jubileum zeker niet met een ‘kringverjaardag’. In het Pulitzer Amsterdam delen grootheden uit de hotellerie het geheim van hun vak; op het Double Tree by Hilton Amsterdam speel je een potje cocktailcurling. Tess Posthumus onthult als beste vrouwelijke bartender de kunst der cocktails in The Tailor in NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky, terwijl Grand Café Krasnapolsky voor zoetekauwen een masterclass patisserie heeft. In Thijs by Dikker & Thijs proef je een diner van Franse klassiekers; in art’otel opent een XXL ballenbak voor volwassenen. Naast alle evenementen worden in 33 Amsterdamse hotels kamers tegen een gereduceerde prijs aangeboden. De laatste zijn online te boeken.

Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam

De modieuze parade rolt Amsterdam weer binnen. Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam zet van 26 tot 29 januari de stad weer op de hooggehakte stelten. Tickets voor de shows (en eventueel aansluitende, champagnerijke feestjes) zijn online te koop.

Have a good – and tasty – month!

Xoxo

Marlies

 

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!