Tiffany & Co. Eau de Parfum Intense

Tiffany & Co. lanceert Eau de Parfum Intense

Tiffany & Co. heeft haar Tiffany & Co. Eau de Parfum Intense gelanceerd, een rijkere en diepere versie van de ambachtelijke signatuurgeur. Deze nieuwe interpretatie echoot facetten van de originele compositie met een overdaad aan iris, naast noten van amber en warm vanilleachtig benzoïne. De geurcompositie is geïnspireerd door optimisme, kracht en vreugde, de pure essentie van het merk Tiffany. Bij Tiffany geldt: all you need is love.

Meesterparfumeur Daniela Andrier van Givaudan

Tiffany & Co. deed opnieuw een beroep op de wereldberoemde meesterparfumeur Daniela Andrier van Givaudan. De muskachtige en florale geur is een krachtiger versie van het origineel, gewikkeld in een warm, sensueel akkoord dat de juice een stap verder brengt. De centrale noot, een rijkere concentratie van irisboter echoot zijn voorganger met een intensiteit die een. bijzondere diepte toevoegt. De basis krijgt nog meer overdaad door de luxe ruwe grondstoffen amber en benzoïne.

Het ultieme cadeau in een stijlvolle facetgeslepen flacon

Tiffany Eau de Parfum Intense is het ultieme cadeau voor iedere gelegenheid. Gepresenteerd in een stijlvolle, facetgeslepen flacon, is het geïnspireerd op de meest iconische geslepen diamanten van het huis. De nieuwe versie, verlicht met een diepere schakering van het iconische Tiffany Blue, is afgezet tegen een glanzend zilverkleurig accent op de hals, die geëmbosseerd is met het logo van Tiffany & Co.

Tiffany & Co. Eau de Parfum Intense

Tiffany & Co.Intense

Eau de Parfum (30 ml) – € 77
Eau de Parfum (50 ml) – € 99
Eau de Parfum (75 ml) – € 139

Tiffany & Co. Eau de Parfum Intense is vanaf nu verkrijgbaar bij de geautoriseerde Tiffany & Co. Fragrances parfumerieën en warenhuizen.

 

Tipje voor de feestdagen?
Xoxo
Team Lifestyle NWS

 

Meer beautynieuws? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS beautyrubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!