The Inner Circle

Eindelijk een dating-app waar we echt blij van worden!

Een eigen bedrijf, een drukke baan, regelmatig sporten en onze vrienden en familie de aandacht geven die ze verdienen. Onze dagen zijn overvol, een uitgebreid uitgaansleven is er voor de meesten van ons dan ook niet bij. Maar hoe gaan de vrijgezelle dames onder ons de prins of prinses op het witte paard dan ooit vinden? Geen nood, wij introduceren de perfecte dating app voor iedere drukke business lady: The Inner Circle. Een online datingplatform voor drukke, gedreven professionals, gericht op offline ontmoetingen.

Een totaal andere insteek

Wij horen je denken: uren swipen door een giga verzameling ongeloofwaardige profielen en het ontvangen van platte berichten van de meest creepy personen, is wel het laatste waar ik op zit te wachten. The Inner Circle is echter een dating app met een totaal andere insteek. De app richt zich op drukke, gedreven professionals. Het begint bij het aanmaken van een profiel, dat doe je middels het koppelen van je LinkedIn of Facebook-profiel. Vervolgens wordt je profiel handmatig gecheckt voor je een bevestiging krijgt van je lidmaatschap. Dit ter voorkoming van fraude en nepprofielen en om er zeker van te zijn dat iedere gebruiker kwalitatief goede en recente foto’s van zichzelf heeft geupload.

Een online dating app, gericht op offline ontmoetingen

Daarnaast is dit online datingplatform sterk gericht op het bewerkstelligen van offline ontmoetingen en niet op het eindeloos en afstandelijk berichtjes sturen naar elkaar zonder dat daar een persoonlijke ontmoeting op volgt. Allereerst doet de app dit door alle leden per woonplaats te categoriseren, zo kun je gemakkelijk scrollen door het aanbod vrijgezellen in jouw eigen stad. De app vraagt eveneens iedere deelnemer naar zijn of haar perfecte offline date en favoriete uitgaansgelegenheden. Tot slot organiseert The Inner Circle regelmatig gezellige en laagdrempelige offline meet-ups voor haar leden om direct persoonlijk contact te leggen zonder elkaar eerst binnen de app online tegen te moeten komen. Te verlegen om direct in real life op iemand af te stappen? No worries, het Inner Circle team zorgt voor de nodige ijsbrekers!

Dus wil jij jouw virtuele prins of prinses op het witte paard omzetten in een magical real life date? Dan is dit de app voor jou! What are you waiting for? Neem een kijkje op de website van The Inner Circle en schrijf je gratis in. 

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met The Inner Circle
Image: The Inner Circle
Meer tech artikelen? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS techrubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!