Talkpoeder- de perfecte droogshampoo

Talkpoeder: de perfecte droogshampoo

Er zijn talloze middeltjes op de markt die pretenderen perfect te werken als droogshampoo. Helaas hebben wij hier op de redactie nog nooit een middel gevonden waar we echt blij van werden. Totdat we het gouden huismiddeltje talkpoeder uitprobeerden. Het werkt fantastisch, heeft een aangename lichte geur, het is zacht voor de huid en het kost bijna niets.

Talkpoeder als droogshampoo

Talkpoeder werkt precies hetzelfde als een droogshampoo. Wanneer je ’s avonds ontdekt dat je haar eigenlijk te vet is om netjes op je werk te verschijnen de volgende dag, richt je dan tot dit wondermiddeltje. Je doet de talkpoeder eerst op je hand, als je het direct vanuit de flacon op je hoofd aanbrengt gaat het stuiven. De talkpoeder verspreid je vervolgens over het vette gedeelte van je haar, zorg dat het vooral goed bij de wortels van je haar terecht komt. Kruip je bed in en de volgende ochtend ziet je haar er weer toonbaar uit!

Talkpoeder tegen vetvlekken

Wist je dat talkpoeder ook perfect helpt bij vetvlekken in kleding? leg het kledingstuk met de vlek op een vlakke ondergrond. Strooi talkpoeder op de vlek en druk het licht aan. Laat het kledingstuk een nacht zo liggen, klop vervolgens de talkpoeder van het kledingstuk af, was het in de wasmachine en weg is de vlek.

Weet jij meer handige toepassingen? Post het bij de comments! Talkpoeder is al vanaf €2,00 te verkrijgen bij de drogisterij.

 

Meer beautynieuws? Check onze uitgebreide Lifestyle NWS beautyrubriek!
Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste lifestyle nieuws en meekijken achter de schermen van de Lifestyle NWS redactie? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest!