stijlvolle badpakken

Stijlvolle badpakken voor deze zomer

Gaan we wel of niet op vakantie deze zomer? Begin dit jaar leek het allemaal nogal twijfelachtig, maar inmiddels hebben velen van jullie al genoten van een heerlijke vakantie in het buitenland. Waarschijnlijk wordt het de komende weken een stukje lastiger om op vakantie naar het buitenland te gaan, maar gelukkig zijn er meer dan genoeg prachtige plekken in ons eigen land om van de zon te genieten. Hoe en waar je dit jaar dan ook je zomervakantie doorbrengt, stijlvol willen we er natuurlijk altijd uitzien, ook op het strand. Daarom hebben wij een aantal stijlvolle badpakken voor jullie op een rij gezet.

Geribd met stijlvolle knopen

stijlvolle badpakken-3

Als je onze Daniëlle volgt op Instagram, heb je dit badpak onlangs voorbij zien komen. “Wat een heerlijk comfortabel en stijlvol badpak is dit. En de kleur! Zo chique. Perfect voor een dagje strand omdat je er met een rokje overheen zo mee door kunt naar een terras. Dan lijkt het namelijk net alsof je gewoon een mooie donkerblauwe top draagt.” Het badpak is naast deze kleur, ook verkrijgbaar in een lichtere kleur blauw en in roze en zwart. Je vindt het badpak hier.

De Vichy ruit

stijlvolle badpakken-4

Houd je van een stijlvol printje? Dan is dit wellicht de perfecte optie voor jou. Dit badpak is voorzien van de welbekende en op dit moment zeer populaire Vichy print. Daarnaast bevatten de schouderbandjes vrolijke franjes, wat dit badpak extra vrouwelijk maakt. Ook deze tweede optie maakt inmiddels deel uit van Daniëlle’s persoonlijke badkledingcollectie. Je vindt het badpak hier.

Kleurrijke print

stijlvolle badpakken-5

Mag het voor jou allemaal wel wat kleurrijker? Dan is dit wellicht een leuke optie. Met deze opvallende maar toch stijlvol gekleurde bloemenprint, sla je de plank deze zomer zeker niet mis. Nog een pluspuntje: dit badpak heeft een lager uitgesneden rug dan de opties hierboven. Handig voor als je een gekleurde rug belangrijk vindt. Je vindt het badpak hier.

Textuur met strikjes

stijlvolle badpakken-6

Houd jij van badpakken die net even iets anders zijn? Bijvoorbeeld vervaardigd uit een gerecyclede stof met een grovere textuur? Dan is dit het badpak voor jou. Ook met deze variant kun je zo vanaf je ligbedje op het strand, aanschuiven voor een wijntje op het terras. Met een stijlvolle sarong eromheen, of een rokje, lijkt het in de verste verte niet meer alsof je badkleding draagt. Hij is overigens ook verkrijgbaar in de kleur rood. Je vindt het badpak hier.

Simpel met een ribje en een strikje

stijlvolle badpakken-7

Ben jij meer van de rustige kleuren, maar houd je wel van vrouwelijke details? Klik dan zeker even door naar deze variant. Een babyblauw badpak met een vrolijk geknoopt detail in het midden en gekruiste bandjes achter. En je ziet het op deze foto’s wellicht niet gelijk, maar de stof bevat een leuke speelse schuine rib. Deze optie is eveneens beschikbaar in de kleur groen. Je vindt het badpak hier.

Geniet met een van deze stijlvolle badpakken van de heerlijke zomerse weken die nog gaan komen!

Xoxo
Team Lifestyle NWS