single man

Single als man? Zo maak je het leuk voor jezelf

Wanneer je na een relatie weer single wordt, heeft dit een flinke impact op je leven. Er verandert een hele hoop wanneer je relatiestatus wijzigt. Hoewel het vaak moeilijk is om een relatie achter je te laten, kan het ook heel bevrijdend voelen. Je hebt nu weer de tijd en mogelijkheid om de focus volledig op jezelf te leggen. Ben je net single geworden en wil je het beste uit deze lastige periode halen? Lees dan vooral verder!

Zoek een (nieuwe) passie

Nu je weer single bent, heb je opeens een stuk meer vrije tijd. Juist daarom is dit de perfecte gelegenheid om een oude hobby op te pakken of om een nieuwe passie te ontdekken. Misschien had je als klein kind wel een hobby die je alweer bijna was vergeten. Probeer om deze hobby’s nu weer een beetje op te pakken en uit te voeren. Als je niet echt een verloren hobby hebt, kun je ook iets compleet nieuws uitproberen.

Bezoek oude vrienden

Als je in een relatie zat, kan het zo zijn dat je niet voor iedereen tijd hebt gehad. Misschien heb je zelfs wel vriendschappen laten verwateren. Als dat het geval is, dan is dit het perfecte moment om oude vrienden op te zoeken. Misschien heb je wel een vriend of vriendin die is verhuisd naar een andere stad. Zoek hem of haar eens op en ga samen de stad verkennen! Als je het spannend vindt om oude vrienden op te zoeken, kun je ook beginnen met een simpel belletje.  

Probeer eens nieuwe dingen

Je kunt naast nieuwe hobby’s ook andere nieuwe dingen uitproberen. Nu je single bent, ziet jouw seksleven er waarschijnlijk ook wat anders uit. Het kan heel zo zijn dat je nu geen (vaste) bedpartner meer hebt. Het kan alleen erg snel saai worden. Voorheen waren er heel veel speeltjes voor vrouwen, maar was het assortiment voor mannen een beetje karig. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook heel veel leuke mogelijkheden voor mannen. Nu je single bent kun je net zo goed een fleshlight proberen. Dat is misschien net wat leuker en spannender.

Leg je de focus op jou

We hebben het al een paar keer benoemd, maar je hebt nu de gelegenheid om de focus volledig op jezelf te leggen. Dit betekent ook dat je de beste versie van jezelf kunt worden. Misschien heb je altijd al willen sporten of iets anders willen doen, maar ben je er nooit aan toegekomen. Dit is het moment dat je het ook echt kunt gaan doen. Stel doelen voor jezelf en werk ernaartoe. Eet gezond, ga meer bewegen en wordt de beste versie van jezelf. Dat is ook erg goed voor je zelfvertrouwen!