RYNO Microcycle wants you, early adopter!

Meestal plaatsen we op Lifestyle NWS berichten over bolides op 4 wielen, maar vandaag even niet. Ben jij avontuurlijk ingesteld en in voor nieuwe dingen? Dan moet je dit toch echt even bekijken! Dit is geen verlate 1 april grap, maar levensecht. Binnenkort start Ryno Motors in Portland Oregon (USA) met de massaproductie en levering van de Ryno Microcycle.

Wat is het?

De Ryno Microcycle is een elektrische motor op 1 zelfbalancerend wiel. Het heeft met de batterijen een bereik van 16 kilometer en een topsnelheid van 20 km/h. Het weegt maar 73 kilo en het kan 118 kilo aan gewicht meennemen. Opladen gaat heel simpel: gewoon de stekker in een normaal 220V stopcontact en 6 uur later is hij weer compleet opgeladen.

Vergeet de Segway, dit is veel gaver! Je kunt er mee op de weg, trottoir, waar dan ook. Rij er mee de lift in (het maar half de lengte van een fiets) en rij zo naar je kantoorbureau!  Zie je het al voor je? De mogelijkheden zijn ongelimiteerd. Ideaal voor in de stad

Je kunt haast niet geloven dat je niet gaat vallen met maar 1 wiel tot je beschikking, maar het werkt. De RYNO zorgt er voor dat je niet naar voren of achteren kunt vallen, wel moet je zelf zorgen dat je niet zijlings omvalt. Je kunt er mee in stilstand 360 graden om je as draaien. Hij is dus ongekend wendbaar.

Voor $5,295 koop je je eigen “buddy”

Hij wordt geleverd met krachtige LED koplampen, een oplader en batterijen. Voor $ 160 kun je upgraden naar lithium-ion batterijen voor extra bereik. De verwachtingen in Amerika zijn hooggespannen en de beurswaarde van Ryno Motors is al flink gestegen. De politie in Portland gaat dit jaar proefdraaien met 2 exemplaren, dat geeft dus extra vertrouwen J.

Met dit filmpje kun je nader kennismaken:

RYNO5 RYNO4 RYNO2 RYNO

Voor onze business-ladies: RYNO moet zijn distributie voor Europa nog opzetten en is op zoek naar landendealers. Sla je slag!

Meer informatie: http://rynomotors.com/europe/